Tillbehör

iZettle stödjer flera olika kvittoskrivare, kassalådor och streckkodsläsare som du kan använda när du tar emot betalningar.

Kvittoskrivare

Vi stödjer stationära kvittoskrivare för dig som har butik, och portabla kvittoskrivare för dig som behöver en mer flexibel lösning. Skrivarna kopplar du antingen med kabel till din router och sedan trådlöst till din smartphone eller tablet, eller direkt via Bluetooth. Observera att vissa skrivare bara fungerar med iOS-enheter.

Om du har en iPhone eller iPad kan du skriva ut kvitton på alla skrivare som stöder AirPrint. Läs mer om AirPrint här.

Stationära skrivare som fungerar med iZettle
  • Star TSP100III/TSP143III Bluetooth/LAN/Cable

• Star TSP650II/TSP654II Bluetooth/LAN

• Star TSP700II LAN

• Star TSP800II Bluetooth

• Epson TM-T88V LAN (bara iOS)

• Epson TM-T20II LAN (bara iOS)

Bärbara skrivare som fungerar med iZettle
  • Star SM-S220i (Bluetooth)

• Star SM-T300i (Bluetooth)

• Star SM-T400i (Bluetooth)

• Star SM-L200 (Bluetooth)

Skaffa skrivare

Övriga
  • Star mPop (bara iOS): stationär kvittoskrivare, kassalåda och streckkodsläsare i ett som du ansluter till din telefon eller platta via Bluetooth.

Anslut skrivaren till din smartphone eller tablet
Följ skrivarens instruktioner för att ansluta den till din smartphone eller tablet. Öppna iZettle Go-appen. Gå till “Inställningar” och sen “Tillbehör”, och välj den skrivare du vill ansluta. Under skrivarinställningarna kan du skriva ut ett testkvitto för att kontrollera att skrivaren är korrekt ansluten.

Kassalådor

Du kan ansluta en kassalåda till din skrivare om du har någon av de här modellerna:
  • Star TSP100LAN/TSP143LAN
  • Star TSP654IIBi
Kassalådor som fungerar med iZettle
Vi stödjer kassalådor med standarkontakterna 24V och RJ-11. Nedan är några kassalådor från Star Micronics som fungerar med vår iZettle Go-app:
  • Star CB-2002
  • Star CB-92II
Skaffa kassalåda här

Övriga
  • DK AirCash: Gör att du kan ansluta kassalådan trådlöst direkt till iZettle Go-appen, utan att behöva ha en kvittoskrivare.
  • Star mPop (bara iOS): stationär kvittoskrivare, kassalåda och streckkodsläsare i ett som du ansluter till din smartphone eller tablet via Bluetooth.

Streckkodsläsare

Om du säljer produkter med streckkoder kan du lägga in streckkoderna i produktbiblioteket (genom att scanna dem) och sedan enkelt scanna dem för att lägga till dem i varukorgen. Observera att det för närvarande bara är tillgängligt på iOS.

Streckkodsläsare som fungerar med iZettle
  • Socket mobile 7Ci (bara iOS): bärbar och ansluts via Bluetooth.
Skaffa streckkodsläsare här

Övriga
  • Star mPop (bara iOS): stationär kvittoskrivare, kassalåda och streckkodsläsare i ett som du ansluter till din telefon eller platta via Bluetooth.

Vad är iZettles streckkodsläsare?

Din iZettle-app har en inbyggd streckkodsläsare. Allt du behöver för att använda läsaren är kameran i din smartphone eller surfplatta.

Hur registrerar jag mina produkters streckkoder med streckkodsläsaren?

När du skannar streckkoder kan du endast använda kameran på baksidan av enheten.

1. Klicka på Redigera och välj produkt.

2. Tryck på ikonen med streckkodsläsaren intill streckkodsfältet.

3. Ge iZettle åtkomst till din kamera. Du kan alltid ge åtkomst i efterhand genom att gå till dina inställningar – iZettle-appen – kamera.

4. När ett fönster för streckkodsläsaren visas fokuserar du på produkten med kameran och ser till att produktens streckkod ligger inom ramen.

5. Din kamera skannar streckkoden automatiskt.

6. När streckkoden har skannats läggs informationen automatiskt till i dina produktuppgifter, så allt du behöver göra är att ange namn och lägga till pris.

Hur säljer jag en produkt med min streckkodsläsare?

När du skannar streckkoder kan du endast använda kameran på baksidan av enheten.

1. Gå till ditt produktbibliotek.

2. Om du visar ditt produktbibliotek som lista (och inte som galleri), kan du se ikonen för streckkodsläsaren högst upp på sidan.

3. Tryck på ikonen för streckkodsläsaren.

4. Ge iZettle åtkomst till din kamera. Du kan alltid ge åtkomst i efterhand genom att gå till dina inställningar – iZettle-appen – kamera.

5. När ett fönster för streckkodsläsaren visas fokuserar du på produkten med kameran och ser till att produktens streckkod ligger inom ramen.

6. Din kamera skannar automatiskt streckkoden och lägger till produkten i varukorgen.