Henkilöstö

Jos sinulla on yritystili, voit lisätä työntekijöitä, jotka voivat vastaanottaa maksuja organisaation puolesta.

Henkilöstötileillä voi:

• Hyväksyjä maksuja organisaation puolesta
  • Kirjautua sovellukseen omilla kirjautumistunnuksillaan

Henkilöstötilejä ei voi käyttää:

• Organisaation yhteystietojen tai pankkitilin muuttamiseen
  • Tuotteiden lisäämiseen, muuttamiseen tai poistamiseen tuotevalikoimasta
  • my.zettle.com:iin kirjautumiseen
  • Uusien työntekijöiden kutsumiseen sovelluksen käyttäjiksi

Hanki toinen maksupääte

Tilinomistajille:

Näin lisäät työntekijöitä sovelluksen käyttäjiksi

1. Kirjaudu sisään tilillesi osoitteessa my.zettle.com ja klikkaa "Tili ja asetukset" ja sitten "Henkilöstötilien asetukset".
  2. Lisää haluamasi työntekijän etu- ja sukunimi sekä sähköpostiosoite ja klikkaa "Lähetä kutsu". Huom. Zettleen jo aiemmin rekisteröity sähköpostiosoite ei kelpaa.

Työntekijän etu- ja sukunimi näkyvät kuitissa.

Lisätietoja:
Ennen kuin työntekijäsi on hyväksynyt kutsun, voit 1) poistaa kutsun tai 2) lähettää kutsun uudelleen. Jos työntekijäsi ei ole saanut sähköpostia, pyydä häntä käymään läpi roskapostinsa. Työntekijän tila on ”Keskeneräinen” kutsun hyväksymiseen asti, jonka jälkeen se muuttuu tilaksi ”Hyväksytty”.

Näin muokkaat tai poistat henkilöstötilejä
Kirjaudu sisään omalle tilillesi osoitteessa my.zettle.com ja siirry sivulle “Henkilöstö”. Valitse “Muokkaa” sen henkilöstötilin kohdalta, jonka tiliä haluat muokata.

Muokataksesi tiliä:
Syötä henkilöstötilille uusi nimi ja valitse “Tallenna”.
Poistaaksesi tilin käytöstä: Valitse “Poista tili käytöstä”

Lisätietoja:
Työntekijän etu- ja sukunimi näkyvät kuitissa. Jos päätät poistaa henkilöstötilin käytöstä, kyseinen työntekijä ei pysty enää hyväksymään maksuja tai kirjautumaan sovellukseen. Voit milloin tahansa aktivoida tilin uudelleen valitsemalla ”Ota tili käyttöön”.

Yleiskatsaus maksutapahtumista
Voit ladata yksityiskohtaisen yleiskatsauksen kaikista maksutapahtumistasi, kun kirjaudut sisään osoitteessa my.zettle.com. Voit muun muassa seurata, kenen henkilöstötililtä mikäkin maksutapahtuma on tehty.

Lisätietoja:
Excel-raportti ladataan tietokoneellesi, jolla voit avata sen Microsoft Excel -muodossa. Raportissa näet sarakkeen nimeltään "Henkilöstö", jossa näet henkilöstötilin käyttäjäksi valitsemasi työntekijän nimen maksutapahtuman vieressä. Jos olet tehnyt maksutapahtuman tilinomistajana, sen vieressä näkyy yrityksen nimi.

Henkilöstölle

Tilinomistajan on kutsuttava sinut sähköpostitse henkilöstötilin käyttäjäksi. Henkilöstötiliin liittyvä sähköposti ei saa jo olla rekisteröitynä Zettleen.

Näin luot henkilöstötilin

1. Klikkaa linkkiä tilinomistajan lähettämässä kutsuviestissä. Luodakseen henkilöstötilin tilinomistajan on lähetettävä sinulle kutsu.
  2. Valitse henkilöstötilillesi salasana. Kun klikkaat linkkiä kutsuviestissä, avautuu uusi näkymä, johon voit kirjoittaa salasanasi.
  3. Kirjaudu sovelluksessa henkilöstötilillesi ja ryhdy ottamaan vastaan maksuja organisaation puolesta. Löydät sovelluksen App Store sta ja Google Play stä.
Lisätietoja:
Kun tilinomistaja on kutsunut sinut, saat kutsun sähköpostitse. Jos et saa kutsua, tarkista roskapostikansiosi. Voidaksesi vastaanottaa maksuja Zettlen kautta, tarvitset tuetun älypuhelimen tai taulutietokoneen.