Min personal

För dig som är företagskund finns möjligheten att lägga till personal som kan ta kortbetalningar för ditt företag.

Personalkonton kan:

• Ta kortbetalningar för ditt företag
  • Logga in i iZettle Go-appen med egna inloggningsuppgifter

Personalkonton kan inte:

• Ändra företagets uppgifter eller bankkonto
  • Skapa, ändra eller radera produkter
  • Logga in i på izettle.com
  • Bjuda in personal

Skaffa en kortläsare till

För kontoägare

Så här bjuder du in personal:

1. Logga in på ditt konto på my.izettle.com och klicka på ”Konto och inställningar”, följt av ”Personalkontoinställningar”.
  2. Ange dina medarbetares förnamn, efternamn och mejladress. Klicka därefter på ”Skicka inbjudan”. Tänk på att mejladressen inte får vara registrerad hos iZettle sedan tidigare.
Medarbetarens för- och efternamn visas på kvittot.

Ändra/inaktivera personalkonto
Logga in på ditt konto på my.izettle.com, gå till ”Konto & inställningar” följt av ”Personalkontoinställningar” och klicka sedan på ”Ändra” intill personalkontot du vill ändra.

För att ändra: Ange ett nytt namn för personalkontot och klicka sedan på Spara.
För att inaktivera: Klicka på Inaktivera konto.

Översikt över alla transaktioner
Du kan ladda ner en detaljerad översikt av din försäljning från ditt konto på my.izettle.com. Där kan du se vem i personalen som genomfört en specifik transaktion.

För personal

För att skapa ett personalkonto krävs det att kontoägaren bjuder in dig via mejl. Den e-postadress som ska användas för ditt personalkonto kan inte sedan tidigare vara registrerad hos iZettle.

Så här skapar du ett personalkonto:

1. Klicka på länken i inbjudningsmejlet som kontoägaren skickat.
  2. Välj lösenord för ditt personalkonto.
  3. Logga in i iZettle Go-appen med dina inloggningsuppgifter och börja ta betalt.