Min personal

För dig som är företagskund finns möjligheten att lägga till personal som kan ta kortbetalningar för ditt företag.

Personalkonton kan:

• Ta kortbetalningar för ditt företag
  • Logga in i iZettle Go-appen med egna inloggningsuppgifter

Personalkonton kan inte:

• Ändra företagets uppgifter eller bankkonto
  • Skapa, ändra eller radera produkter
  • Logga in i på izettle.com
  • Bjuda in personal

Skaffa en kortläsare till

För kontoägare

Bjuda in personal

1. Logga in på ditt konto på my.izettle.com och klicka på ”Min personal”.
  2. Skriv in e-postadress, förnamn och efternamn och klicka på ”Bjud in”. E-postadressen kan inte sedan tidigare vara registrerad hos iZettle.
Personalens för- och efternamn används för att visas på kvittot.

Ändra/inaktivera personalkonto
Logga in på ditt konto på izettle.com, klicka på ”Min personal” och sedan på ”Ändra” bredvid personalkontot du vill redigera.

För att ändra: Skriv in ett nytt namn för personalkontot och klicka sedan på ”Spara”.
För att inaktivera: Klicka på ”Inaktivera” för att inaktivera personalkontot.

Översikt av alla transaktioner
Du kan ladda ner en detaljerad översikt av din försäljning när du loggar in på ditt konto på my.izettle.com. Där kan du se vem i personalen som genomfört en viss transaktion.

För personal

För att skapa ett personalkonto krävs det att kontoägaren bjuder in dig via e-post. E-postadress som används för ditt personalkonto kan inte tidigare vara registrerad hos iZettle.

Skapa ett personalkonto

1. Klicka på länken i e-postinbjudan som kontoägaren skickat.
  2. Välj lösenord för ditt personalkonto.
  3. Logga in i iZettle Go-appen med dina inloggningsuppgifter och börja ta betalt.