Från 1 februari 2021 kommer vårt Hjälpcenter endast vara tillgängligt på finska. Du kan alltid läsa om våra tjänster och funktioner på vårt svenska Hjälpcenter.

iZettle på flera enheter

Självklart, bara ladda ner iZettle Go-appen på de enheter som du vill ha iZettle på och använd samma inloggningsuppgifter.

Som företagskund kan du använda flera enheter samtidigt, men som privatkund* kan du enbart vara inloggad på en enhet åt gången.

Skaffa en kortläsare till

*Registrering för privatkonton togs bort mars 2017. Följande gäller för befintliga användare.