Hinnoittelu

Veloituksemme on maksutapahtumakohtaista. Emme veloita piilokuluja tai edellytä sitovia sopimuksia. Kaikki Zettle-laitteet ovat kertaluontoisia ostoksia, joihin ei liity toistuvia kuluja. Kassasovelluksemme voi ladata ilmaiseksi, joten maksat vain käsittelemistäsi maksutapahtumista.

Zettlen kassasovellus

Zettle-sovellus sisältää kaiken olennaisen myynnin aloittamiseen. Se muuttaa iOS- tai Android-pohjaisen älypuhelimen tai tabletin kassajärjestelmäksi, jolla voit ottaa vastaan kortti-, lähimaksu-, käteis- ja muita maksuja. Zettle-sovellus on ladattavissa ilmaiseksi

Helppokäyttöiseksi suunniteltu sovellus sisältää ominaisuuksia mm. maksujen vastaanottamiseen etänä ja kasvotusten sekä tehokkaaseen myynnin seuraamiseen ja varastonhallintaan. Se soveltuu useimmille yrityksille ja on integroitavissa monenlaisiin ohjelmistoihin, joten voit rakentaa juuri oman yrityksesi tarpeita palvelevan kokonaisuuden.

Lataa Zettlen kassasovellus

Maksupalkkiot

Kortti- ja lähimaksut: 1,95 %

Sinulta veloitetaan kiinteä tapahtumapalkkio riippumatta siitä, mitä korttia käsittelet Zettle Readerilla tai Terminalilla.*
Täyden listan kaikkien hyväksyttyjen maksutapojen tapahtumapalkkioista löydät hinnoittelusivultamme.

Maksutapahtuma- ja palkkioraporttien tarkastelu

Löydät tietoa kuhunkin maksutapahtumaan liittyvistä palkkioista osoitteesta my.zettle.com. Näitä ovat maksutapahtuman viite, sinulta Zettle-käyttäjänä veloitettavat kulut sekä maksutapahtuman summa ilmoitettuna Zettle-tilin valuutassa.

Yleistä tietoa raporteista löydät tästä artikkelista. Voit myös tutustua palkkioihisi tarkemmin maksutapahtumaraportteja ja palkkioaikatauluja koskevassa artikkelissamme.

Laitteiden ja lisätarvikkeiden hinnoittelu

Laitteiston hinta riippuu siitä, mitä tarvitset. Verkkokauppamme tarjoaa kassajärjestelmä- ja laitteistoyhdistelmiä, kuittitulostimia, viivakoodinlukijoita ja paljon muuta. Valitse, mikä sopii sinulle parhaiten: tee älypuhelimesta tai tabletista kassajärjestelmä Zettle Reader 2:n avulla ja täydennä sitä lisätarvikkeilla ja telakoilla tai valitse Zettle Terminalin kaltainen kokonaisratkaisu.

Osta Zettle-laitteita verkkokaupastamme

* Palkkiot voivat muuttua. Lisätietoja hinnoittelusopimustemme viimeaikaisista muutoksista löydät täältä.