Zettle-laitteiden suojaus

Helppokäyttöisyyden lisäksi panostamme maksuratkaisuissamme ja laitteissamme vahvasti myös turvallisuuteen ja suojaukseen.

Huolehdimme arkaluonteisten kuluttajatietojen suojauksesta ja varmistamme, ettei Zettlen kortinlukijoihin tai kassasovellukseen jää mitään tietoja asiakkaiden korteista.

Kaikki dataliikenne on salattua; jos mobiili- tai Zettle-laitteesi katoaa tai se varastetaan, kukaan ulkopuolinen ei pääse käsiksi yksittäisiin korttitietoihin tai varoihin.

Näin pidät Zettle-laitteesi turvassa

Zettlen kortinlukijat ovat PCI-sertifioituja suojattuja laitteita, mutta niiden käytössä on silti huolehdittava siitä, etteivät ne altistu vahingoille, peukaloinnille tai luvattomalle käytölle.

Näitä suosituksia noudattamalla pidät Zettle-laitteesi turvassa:

• Varmista, että kortinlukijat ovat aina henkilökunnan hallussa.
  • Ennen kuin suljet liikkeen yön tai loman ajaksi, sijoita laitteet lukittuun vetolaatikkoon tai huoneeseen, johon vain henkilökunnalla on pääsy.
  • Tarkista säännöllisesti, näkyykö laitteissa merkkejä peukaloinnista. Jos painikkeet tuntuvat erilaisilta, korttiaukko näyttää tai tuntuu oudolta tai jos epäilet jonkun vaihtaneen laitteen toiseen, ota yhteyttä tukeemme, niin saat lisäohjeita ja uuden laitteen.
  • Jos asiakkailta alkaa tulla ilmoituksia luvattomista tai petostarkoituksessa tehdyistä veloituksista, lopeta laitteen käyttö ja ota yhteyttä tukeen.
  • Zettle ei koskaan lähetä henkilökuntaansa tarkastamaan, huoltamaan tai muulla tavoin käsittelemään laitteitasi.

Jos kaipaat lisätietoja ja ‑ohjeita, tutustu PCI Security Standards Council ‑toimielimen ladattavaan esitteeseen.

P2PE Instruction Manual

Katso dokumentaatio