Maksupetokset ja transaktiot

Me Zettlellä teemme kaikkemme petosten torjumiseksi.

Se, että asiakkaasi kirjoittaa PIN-koodinsa Siru & PIN -lukijaan, lisää turvallisuutta, koska se vahvistaa oikean kortinhaltijan olevan edessäsi.

Käyttäessään Siru & Allekirjoitus -lukijaa myyjällä on lopullinen vastuu, johon kuuluu varmistaa, että kortin käyttäjä on sen omistaja.

Perusperiaate on: Siru & PIN -lukijaa käytettäessä vastuu on kortinhaltijalla, kun taas Siru & Allekirjoitus -lukijaa käytettäessä se on myyjällä.

Edellyttäen, että sinä noudatat Käyttöehtojamme, järkevää harkintaa ja tiedostat petosriskin, me teemme kaikkemme varmistaaksemme, että rahasi maksetaan sujuvasti ja turvallisesti pankkitilillesi.

Tietoisuus petosriskistä edellyttää seuraavien tietojen tarkistamista:
Kortinhaltijan allekirjoitus on kortin kääntöpuolella ja vastaa näytössä olevaa allekirjoitusta (jos käytät Siru & Allekirjoitus -lukijaa).
Kortti on vielä voimassa.
Kortti ei näytä muunnellulta.

Ylimääräisenä turvatoimena voit tarkistaa kortinhaltijan henkilöllisyystodistuksen nähdäksesi, että se vastaa kortissa olevaa nimeä.

Noudatathan näitä ohjeita ja Zettlen kaikkia Käyttöehtoja, niin voit olla varma, että me teemme kaikkemme tukeaksemme sinua.