Leverans av kortläsare

Leveranstid

Kortläsare Pro Contactless: Leveranstiden är 1-2 arbetsdagar.

1. Skapat ett iZettle-konto
2. Beställt en Pro Contactless-kortläsare
3. Anslutit ditt bankkonto

Så snart kortläsaren har skickats får du ett mail som bekräftar att den är på väg till dig. Kortläsaren är då hos dig inom några dagar.

Leveransadress

Du kan välja leveransadress när du köper kortläsaren på izettle.com. Om du inte fyller i någon adress kommer kortläsaren att skickas till adressen du registrerade då du skapade ditt iZettle-konto.

Spåra paket

När kortläsaren har skickats till dig får du ett försändelse-id som gör att du kan spåra paketet. Du får ditt försändelse-id via e-post och SMS.

Jag har inte fått min kortläsare, vad ska jag göra?

Om kortläsaren inte har kommit inom den angivna leveranstiden, kan du kontakta vårt support-team genom att skicka ett mail till help@izettle.com