Ändra e-postadress och kontoinställningar

izettle.com kan du ändra dina kontoinställningar, såsom e-postadress, lösenord och profilbild.

Allt du behöver göra är att logga in på ditt konto på izettle.com, klicka på ditt namn i den övre menyn, välja ”Inställningar” och sedan ”Kontoinställningar”.

OBS: Se till att din angivna e-postadress är giltig eftersom vi använder den för att komma i kontakt med dig. Du måste kunna skicka och ta emot mail från denna adress, dvs. använd inte ett alias.

Om du har glömt ditt lösenord, gå till inloggningssidan på izettle.com, eller öppna appen, och klicka på ”Glömt lösenord?”. Följ sedan instruktionerna för att återställa ditt lösenord.

Riktlinjer för ditt lösenord
- Dela aldrig ditt lösenord med någon.
- Använd aldrig samma lösenord för mer än ett konto.
- Byt ditt lösenord ofta, minst en gång var tredje månad.
- Om du tror att ditt lösenord har blivit röjt, se till att ändra det så snart som möjligt.
- När du använder allmänna datorer, se till att du loggar ut och stänger ner  browsern när du är klar.