Returer

Returer med iZettle är enkelt! Returer på ett helt köp kan göras i iZettle Go appen eller på my.izettle.com. Delreturer är för tillfället endast tillgängligt i iZettle Go-app. Returer kan göras upp till 365 dagar efter genomfört köp.

Så här gör du en retur på ett helt köp

I appen:

1. Logga in i iZettle Go appen.
  2. Gå till menyn genom att trycka på .
  3. Tryck sedan på Historik.
  4. Välj det köp du vill göra retur på och tryck på Retur.
  5. Tryck på Välj alla om köpet utfördes med produktbiblioteket och du vill göra en retur på alla produkter från det köpet. Tryck sedan på Nästa.
  6. Ange ditt lösenord om du gör en retur på en kortbetalning, annars behöver du bara trycka på Bekräfta.

På my.izettle.com:

1. Logga in på my.izettle.com.
  2. Gå till Försäljning och sedan till Historik.
  3. Välj det köp du vill göra retur på (du kan behöva justera datum för att hitta det).
  4. Klicka på det köp du vill göra retur på och klicka sedan på Retur.
  5. Ange ditt lösenord om du gör retur på en kortbetalning, bekräfta sedan att du vill genomföra returen genom att klicka på Retur.

Så här gör du en delretur

I appen:

1. Logga in i iZettle Go appen.
  2. Gå till menyn genom att trycka på .
  3. Tryck sedan på Historik.
  4. Välj det köp du vill göra retur på och tryck på Retur.
  5. Välj vilka produkter du vill göra retur på och tryck på Nästa.
  6. Ange ditt lösenord om du gör en retur på en kortbetalning, annars behöver du bara trycka på Bekräfta.

Viktig information om returer

• Du kan göra returer på både kort- och kontantbetalningar.
  • Du kan göra returer på kortbetalningar upp till 365 dagar efter köpet.
  • Om du vill göra en retur på en kortbetalning överförs beloppet tillbaka till det konto som är anslutet till kortet som användes vid köpet.
  • När du gör retur på en kortbetalning betalas transaktionsavgiften tillbaka till dig.
  • För att göra en retur på en kortbetalning måste du ha tillräckligt saldo på ditt iZettle-konto. Kontots saldo måste minst vara detsamma som den summa du vill returnera.
    Du kan ställa in minimumsaldo när du loggar in på my.izettle.com – klicka på ditt namn/företagsnamn i den översta menyn och gå till Inställningar > Kontoinställningar > Minimumsaldo på konto > klicka på Ja och ange sedan det belopp du vill behålla som saldo på iZettle-kontot.

Det här kan du inte göra

• delreturer på betalningar med anpassade belopp.
  • returnera pengar till ett annat kort än det som användes vid köptillfället.