Returer

Alla betalningar du tagit emot med iZettle kan returneras genom appen. Kortbetalningar måste återbetalas inom 365 dagar från det datum då betalningen ägde rum.

Så här går du till väga för att göra en retur:

- Logga in i appen.
- Gå till menyn och välj ”Transaktioner”.
- Välj betalningen du vill returnera och tryck på ”Retur”.
- Om du returnerar en kortbetalning måste du skriva in ditt lösenord, annars behöver du bara trycka på ”Ok”.

Viktig information om returer:

- Du kan returnera både kontant- och kortbetalningar.
- Du kan bara returnera hela summan, dvs. hela betalningen.
- Du kan bara returnera betalningen med samma betalmedel som den betalades.
- Om du vill returnera en kortbetalning kommer summan föras över till samma kort som användes vid betalningstillfället.
- När du returnerar en kortbetalning kommer avgiften betalas tillbaka till dig.
- Om du vill returnera en kortbetalning måste du ha tillräckligt saldo på ditt iZettle-konto. Kontots saldo måste minst vara detsamma som den summa du vill returnera. Du kan ställa in ditt minimum saldo när du loggar in på ditt konto på izettle.com, klicka bara på ditt namn i den övre menyn, välj ”Inställningar” och sedan ”Kontoinställningar”.