​Tilauslaput

Voit helpottaa tilaustesi hallintaa tulostamalla automaattisesti tilauslapun samalla, kun tulostat maksukuitin. Sama tilausnumero tulostuu sekä tilauslappuun että asiakkaan kuittiin.

Esimerkiksi jos olet ravintoloitsija, voit tulostaa asiakkaan kuitin kassalla ja lähettää tilauslapun suoraan keittiössä olevaan tulostimeen.

Toiminnon käyttöönotto:

• Siirry sovelluksessa kohtaan "Asetukset" ja valitse "Lisätarvikkeet".
  • Valitse käytettävissä olevien tulostimien luettelosta haluamasi kuittitulostin.
  • Ota sitten "Tilauslaput" käyttöön. Määritys on nyt valmis.

Näin se toimii:

• Tilauslappuja voi tulostaa ainoastaan kuittitulostimella. Tarkista tuetut laitteet luettelosta.
  • Tilausnumerot juoksevat numeroon 100 asti, minkä jälkeen numerointi alkaa alusta.
  • Tilauslapun voi tulostaa ainoastaan yhden kerran.