Tiliote

Tiliotteeltasi osoitteesta my.zettle.com näet yhteenvedon kaikista Zettle-tilisi tapahtumista, jotta voit helposti seurata kaikkia tärkeitä tietoja, kuten käsiteltyjä maksujasi ja tilityksiäsi.

Talletukset

Tilitykset sisältävät kaikki tapahtumat, jotka olemme käsitelleet edellisen sinulle tekemämme tilityksen jälkeen. Täällä on lisätietoja siitä, milloin voit odottaa seuraavaa tilitystäsi.

Saapuvat maksut

Tilitysluettelossa näkyvät vain pankin käsittelemät tapahtumat. Maksut, joita pankki ei ole vielä käsitellyt, näkyvät yhteissummana luettelon alussa.

Näet kaikki maksusi (käsitellyt ja käsittelemättömät maksut sekä kortti- ja käteismaksut) Kuitti-sivulta, kun olet kirjautuneena tilillesi osoitteessa my.zettle.com.

Varattu hyvityksiä varten

Jotta voit hyvittää maksun, Zettle-tililläsi on oltava riittävästi varoja (tilin saldon on katettava vähintään hyvitettävä summa).

Halutessasi voit määrittää Zettle-tilisi asetuksista tilillesi vähimmäissaldon ja varmistaa siten, että pankkitililläsi on riittävästi katetta hyvityksiä varten.

Saldo

Saldo-sarakkeesta näet tietyn ajanjakson aikana kertyneen saldon. Kun tilitys on tehty pankkitilillesi (päivittäin, viikoittain tai kuukausittain), saldo on yleensä 0. Jos näin ei ole, näet Saldo-sarakkeesta, kuinka paljon Zettle-tilillesi on tulossa.

Huom. Jos olet määrittänyt tilillesi vähimmäissaldon varautuaksesi mahdollisten hyvitysten maksuun, saldo ei koskaan ole 0.

Tapahtumatyypit

Voit näyttää kaikki seuraavat tapahtumatyypit aikajärjestyksessä tai suodattaa näkyviin vain tietyn tyyppiset tapahtumat.

  • Korttimaksut
  • Maksupalkkiot
  • Tilitykset pankkitilille
  • Hyvitykset maksutapahtumista veloitettavista palkkiosta (liittyen hinnoitteluun)
  • Advance-rahoitus

Oliko artikkelista hyötyä?