Näin käsittelemme kortinhaltijoiden tietoja

Zettle-palvelua käyttävän myyjän kanssa asioidessasi voit valita, haluatko kuitin sähköpostitse vai tekstiviestillä.

Zettle-palvelun tarjoajana toimii PayPal (Europe) S.à.r.l et Cie S.C.A. ("PayPal" tai "me").

Jos annat sähköpostiosoitteesi tai matkapuhelinnumerosi, muistamme tietosi seuraavan kerran, kun maksat ostoksen Zettle-palvelua käyttävälle myyjälle samalla kortilla. Sillä ei ole merkitystä, oletko aiemmin ostanut samalta myyjältä mitään.

Tämä tarkoittaa sitä, että sähköpostiosoitteesi tai matkapuhelinnumerosi lisätään kuittinäkymään automaattisesti seuraavan kerran, kun maksat ostoksen Zettle-palvelua käyttävälle myyjälle, jotta asiointisi sujuisi nopeammin.

PayPal (Europe) S.à.r.l et Cie S.C.A. (R.C.S Luxembourg B 118 349), 22-24 Boulevard Royal L-2449, Luxemburg, vastaa tästä henkilötietojen käsittelystä ja käyttää sähköpostiosoitettasi tai matkapuhelinnumeroasi ainoastaan kuittien lähettämiseen sinulle.

Sovellettavan lainsäädännön ja asetusten mukaisesti emme koskaan käytä henkilötietojasi mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin kuittien lähettämiseen tai luovuta tietojasi kenellekään, ellei tähän ole pyydetty kirjallista suostumustasi tai ilmoitettu sinulle ennen kuin tietoja aletaan käsitellä uudessa tarkoituksessa tai sellaisessa tarkoituksessa, joka sopii yhteen alkuperäisen tarkoituksen kanssa, jonka vuoksi henkilötiedot on kerätty.

Peruuta sähköisten kuittien tilaus

Jos et halua saada kuitteja jatkossa, klikkaa aiemmin sähköpostitse vastaanottamassasi kuitissa olevaa "Peruuta sähköisten kuittien tilaus" ‑linkkiä. Tämän jälkeen Zettle-kauppiaat eivät enää lähetä sinulle sähköisiä kuitteja.

Oikeutesi

Kun käytät palvelujamme, me käsittelemme henkilötietojasi. Se ei kuitenkaan tarkoita, ettetkö voisi itse hallita niitä. Oikeuksiesi kunnioittaminen on meille tärkeää.

Sinulla on oikeus saada kopio käsittelemistämme henkilötiedoistasi. Lisäksi sinulla on oikeus varmistaa, että käsittelemämme henkilötietosi ovat ajan tasalla ja paikkansa pitäviä.

Jos haluat käyttää oikeuttasi saada kopio käsittelemistämme sinua koskevista henkilötiedoista tai mitä tahansa muuta oikeuttasi, lähetä meille pyyntö tällä verkkolomakkeella, niin autamme sinua parhaamme mukaan. Lisätietoja rekisteröidyn oikeuksista saat tästä artikkelista .

Lisätietoja oikeuksistasi ja henkilötietojen käsittelystä on yksityisyydensuojakäytännössämme.

Oliko artikkelista hyötyä?