Oikeuksiesi käyttäminen

Zettle-palvelun tarjoajana toimii PayPal (Europe) S.à.r.l et Cie S.C.A. ("PayPal" tai "me"). Osana Zettle-palvelua olemme luoneet oman yksityisyydensuojaportaalimme, koska haluamme suojata henkilötietojasi ja varmistaa, että voit itse hallita tietojasi. Oikeuksiesi kunnioittaminen on meille tärkeää.

Zettlen yksityisyydensuojaportaalin kautta voit käyttää oikeuksiasi, katsella kaikkia tekemiäsi pyyntöjä ja saada pääsyn tallentamiimme sinua koskeviin tietoihin – tämä kaikki onnistuu yhdestä ja samasta paikasta.

Jos haluat lisätietoja siitä, miten käsittelemme tietojasi Zettle-palvelun yhteydessä, tutustu yksityisyydensuojakäytäntöömme. Siinä kerrotaan tarkemmin, mitä henkilötietojasi käsittelemme, miksi ja miten, mistä tiedot ovat peräisin, ketkä tietoja käsittelevät ja millä laillisella perusteella tietoja käsitellään.

Miksi Zettlellä on yksityisyydensuojaportaali?
Haluamme tehdä oikeuksiesi käyttämisen helpoksi. Haluamme myös olla luottamuksesi arvoisia toimimalla läpinäkyvästi ja varmistamalla, että voit itse hallita tietojasi.

Miten voin käyttää oikeuksiani?
Lähetä pyyntö tietosuojaportaalista löytyvän verkkolomakkeemme avulla täältä ja autamme sinua parhaamme mukaan. 

Seuraa alla annettuja ohjeita:

  1. Luo pyyntö täyttämällä tietosuojaportaalin verkkolomakkeella. Vaihda tarvittaessa kieltä.
  2. Vahvista sähköpostiosoitteesi, jotta tiedämme, kuka olet. 

Entä jos haluan saada tiedot omalla kielelläni?
Se onnistuu. Toimi seuraavasti, jos haluat saada kaikki tiedot omalla kielelläsi:

  1. Vaihda kieli verkkolomakkeen oikeassa yläkulmassa.
  2. Valitse maasi lomakkeessa.

Huomaa, että jos olet kauppias ja olet pyytänyt kopion tiedoistasi, se lähetetään sinulle  Zettle-tilillesi asetetulla kielellä.

Miksi minun täytyy vahvistaa sähköpostiosoitteeni?
Vahvistus tarvitaan, jotta voimme varmistua henkilöllisyydestäsi ja siitä, että siirrämme tietoja oikealle henkilölle.

Mitä tapahtuu, kun olen lähettänyt pyynnön?
Heti kun sähköpostiosoitteesi on vahvistettu, alamme käsitellä pyyntöäsi. Jos tarvitsemme lisätietoja, otamme sinuun yhteyttä.

Koska voin odottaa vastausta?
Käsittelemme pyyntösi 30 päivän sisällä, mutta pyrimme toki vastaamaan sinulle mahdollisimman pian.

Mistä löydän päätöksen?
Kun pyyntösi on käsitelty, lähetämme tarkemmat tiedot sinulle sähköpostitse. 

Mistä löydän liitteet?
Jos olet pyytänyt kopiota tiedoistasi, tietosi ovat sähköpostiviestin liitetiedostossa.  Ohjeet tiedoston avaamiseen lähetetään sähköpostissa.

En halua enää saada teiltä kuitteja – mitä teen?
Jos olet käyttänyt palveluamme maksaessasi ostoksiasi kortilla ja olet saanut Zettle-kauppiailta kuitteja sähköpostitse, voit peruuttaa sähköisten kuittien tilauksen helposti klikkaamalla sähköpostiviestin alalaidassa olevaa linkkiä.

Mitä jos haluan lopettaa Zettle-tilini ja poistaa kaikki siihen liittyvät tiedot?
Seuraa alla annettuja ohjeita:

  1. Jos haluat lopettaa tilisi, lähetä sähköpostia tukitiimillemme.
  2. Lähetä sitten henkilötietojesi poistamiseksi tukipyyntö verkkolomakkeella, jonka löydät yksityisyydensuojaportaalistamme.

Mitä jos en ole tyytyväinen saamani vastaukseen?
Autamme sinua, koska haluamme antaa sinun hallinnoida henkilötietojasi. Voit joko kirjautua sisään yksityisyydensuojaportaaliin tai lähettää sähköpostia osoitteeseen dataprotection@zettle.com.

Jos näin toimittuasi olet edelleen tyytymätön pyyntösi tai henkilötietojesi käsittelyyn, voit tehdä valituksen paikalliselle tietosuojaviranomaiselle.

Mitä jos haluan antaa palautetta prosessista?
Kaikki palaute on tervetullutta, sillä haluamme jatkuvasti parantaa palveluamme. Voit joko kirjautua sisään yksityisyydensuojaportaaliin ja lähettää kommenttisi meille sitä kautta tai vaihtoehtoisesti voit lähettää sähköpostia osoitteeseen dataprotection@zettle.com.

Oliko artikkelista hyötyä?