Varastonhallinta

Voit hallita varastoasi iOS- ja Android-laitteilla sekä osoitteessa my.zettle.com. Kun jokin tuote on vähissä, näet siitä ilmoituksen ostoskorissa ("1 varastossa").

Tuotteiden lisääminen varastoon

Sovelluksessa
Aloita valitsemalla "Muuta" sen tuotteen kohdalla, jonka haluat lisätä varastoon. Pyyhkäise "Seuraa varastotilannetta" ‑painikkeen vieressä oleva liukukytkin oikealle. Alle tulee näkyviin "Varastossa"-kohta. Jos valikoimassasi on useita vaihtoehtoja samasta tuotteesta, kunkin vaihtoehdon varastotilannetta on seurattava erikseen. Lisää kunkin vaihtoehdon kohdalla varastoon oikea määrä tuotteita ja valitse "Tallenna"

Sivustolla my.zettle.com
Siirry sivustolle my.zettle.com ja valitse “Tuotteet”. Lisää valinta "Seuraa varastotilannetta" ‑kohdan vieressä olevaan ruutuun. Kunkin tuotevaihtoehdon alle tulee näkyviin "Varastossa"-kohta. Lisää kunkin vaihtoehdon kohdalla varastoon oikea määrä tuotteita ja klikkaa "Tallenna".

Varaston yleisnäkymä

Zettle Go -sovelluksen
Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta iZettle Go ‑sovelluksessa ja valitse Varasto. Voit etsiä tiettyjä tuotteita nopeasti käyttämällä hakua, lajittelemalla tai suodattamalla. Jos haluat päivittää varastomäärän, napauta päivitettäviä tuotteita tai vaihtoehtoja, lisää uusi määrä ja napauta lopuksi Tallenna.

Huomaa, että varastotilanteen seuranta on otettava käyttöön tuotteiden kautta, jotta tuotteet näkyvät varaston yleisnäkymässä. Voit ottaa seurannan käyttöön tuotteen lisäämisen tai muokkaamisen yhteydessä selainversiossa tai sovelluksessa olevan tuotevalikoiman kautta.

Sivustolla my.zettle.com
Käy osoitteessa my.zettle.com ja valitse Tuotteet > Varasto. Täältä näet kaikki varastotuotteet ja voit päivittää varastomääriä, ottaa seurannan käyttöön tai pois käytöstä, viedä varastotiedot laskentataulukkoon ja suodattaa esiin vähissä olevat tuotteet.

Ota käyttöön alhaisesta varastosaldosta kertovat ilmoitukset

Seuraa näitä ohjeita Zettle Go ‑sovelluksessa:
Ostoskorissa näytetään ilmoitus, jos myyt tuotteen, jota on jäljellä varastossa enää enintään kolme kappaletta. Ilmoitus näkyy ostoskorissa punaisella tuotteen alapuolella.

Oman rajan asettaminen alhaisesta varastosaldosta kertovia ilmoituksia varten

Ilmoitus näkyy oletuksena silloin, kun jäljellä on enintään kolme tuotetta. Voit muuttaa tätä vähimmäismäärää, jos haluat nähdä ilmoituksen jo aikaisemmin (tai myöhemmin).

Seuraa näitä ohjeita Zettle Go ‑sovelluksessa:
Aseta tuotteet muokkaustilaan napauttamalla Muuta (iOS) tai kynäkuvaketta (Android) ja valitse tuote. Lisää jokaisen tuotevaihtoehdon kohdalle alhaisen varastosaldon raja ja napauta Tallenna.

my.zettle.com-sivustolla
Siirry osoitteeseen my.zettle.com ja valitse Tuotteet > Tuotevalikoima. Klikkaa tuotetta ja lisää jokaisen vaihtoehdon kohdalle alhaisen varastosaldon raja. Klikkaa lopuksi Tallenna.

Hälytys alhaisesta varastosaldosta

Varastosaldohälytysten ansiosta näet hyvissä ajoin, mitä tuotteita täytyy tilata lisää varastoon. Hälytys näkyy ostoskorissa, kun tuotteen varastosaldo saavuttaa alarajan.

Varastosaldohälytysten ja ‑rajojen asettaminen

Lisää hälytys niille tuotteille, joiden alhaisesta varastosaldosta haluat ilmoituksen. Oletuksena saat ilmoituksen, kun tuotetta on varastossa enää kolme kappaletta. Voit kuitenkin määrittää kullekin tuotteelle omavalintaisen alhaisen varastosaldon rajan.

Seuraa näitä ohjeita Zettle‑sovelluksessa:

1. Aseta tuotteet muokkaustilaan napauttamalla Muuta (iOS) tai kynäkuvaketta (Android) ja valitse tuote.
  2. Laita hälytys alhaisesta varastosaldosta päälle.
  3. Lisää jokaisen vaihtoehdon kohdalle alhaisen varastosaldon raja ja napauta Tallenna.

my.zettle.com-sivustolla

1. Siirry osoitteeseen my.zettle.com ja valitse Tuotteet > Tuotevalikoima.
  2. Valitse tuote ja laita hälytys alhaisesta varastosaldosta päälle.
  3. Lisää jokaisen vaihtoehdon kohdalle alhaisen varastosaldon raja ja klikkaa Tallenna.

Hyvä tietää

Varastosaldo ei missään tapauksessa estä sinua myymästä. Ainoa asia, mikä todellisuudessa merkitsee, on se, kuinka paljon tuotteita sinulla on hyllyssäsi. Tästä syystä vaikka varastosaldosi näyttäisi nollaa, voit aina kuitenkin tehdä kaupat Zettlellä. Tällöin varastosaldo muuttuu negatiiviseksi (–1).