Så här ändrar du din webbadress

Om du vill uppdatera eller ändra webbadressen du har valt för din onlinebutik kan du enkelt göra det från Din sida för E-commerce.

Klicka på Din onlinebutik > Inställningar > Domän

• På den här sidan ser du butikens nuvarande webblänk, t.ex.:

• Klicka på Hantera > Kostnadsfri domän för iZettle E-commerceoch ange den nya önskade webbadressen till din butik:

När du har ändrat webbadressen klickar du på Spara-knappen längst ner.

Så här testar du butikens nya webbadress

För att testa din nya webbadress öppnar du ett privat/inkognito webbläsarfönster och testar den. Se till så att du uppdaterar butikens webbadress på alla ställen där butikslänken ligger inbäddad, t.ex. på din webbplats, bloggposter eller sociala medier. Alla inbäddade widgetar eller knappar kommer att fortsätta fungera som vanligt.