Pausa eller inaktivera din onlinebutik

Så här döljer du din onlinebutik från offentlig visning

Om det är du som är kontoägare kan du välja att ta bort butiken från offentlig visning. Du kan fortsätta att skapa nya produkter och dela enskilda produktlänkar.

• Logga in på ditt iZettle-konto och gå till Din sida för E-commerce

• Klicka på Din onlinebutik > Inställningar. Ställ Aktivera butik i av-läge och spara dina ändringar

• Nu är din butik inte längre tillgänglig på din kostnadsfria eller egna domän

• Om det finns inbäddade produkter på din webbplats eller blogg går de fortfarande att köpa

• Du kommer även fortsättningsvis att faktureras för de prisplaner du har för ditt konto