Accepterar marknadsföring

Så här använder du funktionen Accepterar marknadsföring

Om dina kunder är intresserade av ditt varumärke och vill hålla sig uppdaterade om erbjudanden och produkter kan de välja att få marknadsföring från dig. För att du ska kunna erbjuda det alternativet måste du gå till Din sida för E-commerce och genomföra vissa steg:

Gå till Inställningar > Kassa > Inställningar och aktivera alternativet Marknadsföring aktiverad så att det är grönt.

Marknadsföringstext
Använd standardtexten för marknadsföring eller lägg till något mer personligt. Därefter klickar du på Spara.

Hur accepterar mina kunder marknadsföring?

När dina kunder kommer till kassaskärmen visas en kryssruta där de kan markera om de vill ta emot marknadsföring från dig. Kryssar de för den rutan sparar vi deras uppgifter under Kunder på Din sida för E-commerce.

Var hittar jag min kundlista?

Gå till Din sida för E-commerce och klicka på Kunder i menyn till vänster. I din övergripande kundlista anger vi vilka kunder som accepterar marknadsföring med grön text.

Du kan även filtrera fram vilka kunder som har accepterat marknadsföring:

Kundexport/mejlappar

Accepterar marknadsföring-markören syns även i kundexport-/mejlappar som MailChimp.