Använda teman

Att skapa en snygg onlinebutik är enkelt med våra olika teman.
Så här fungerar det:

1. Logga in på my.izettle.com och klicka på Sälj online

2. Klicka sedan på Din onlinebutik > Temabutik

1. Klicka på Demo-knappen genom att hålla markören över varje tema så att du får en förhandsvisning.

• Om du är redo att köra igång och anpassa ett tema klickar du på Välj eller Anpassa. För att förhandsvisa ett tema med alla dina nuvarande produkter väljer du alternativet "Förhandsgranska i din butik".

• I butiksbyggaren kan du anpassa temat så att det blir precis som du vill ha det.

För utvecklare

Om du vill gå loss på temakoden och anpassa den ännu mer, går du till Din onlinebutik > Installerade teman och kopierar temat innan du gör några ändringar.