Lägg till en köpknapp eller widget på en befintlig webbplats

Om du redan har en webbplats eller blogg som du är nöjd med, och bara vill sälja några produkter från den, kan det vara en bra lösning att bädda in produkter från iZettle E-commerce på sidan.

Att lägga till en knapp, widget eller en hel webbshop till din webbplats är enkelt. Allt du behöver göra är att lägga till ett litet stycke kod till din sida, så kommer dina kunder att kunna köpa dina produkter utan att lämna webbplatsen. En del av stegen kan variera beroende på vilken plattform du använder.

Vill du hellre skapa en ny webbshop från grunden kan du spana in våra demo-teman för att få en bild av hur din butik skulle kunna se ut.

Om du planerar att använda någon av följande plattformar och integrera en iZettle-modul, se följande länkar:

Kom igång

Så länge din webbplats har en flik där du kan ändra text, HTML eller källkod, kommer du att kunna lägga till en av våra knappar/widgetar direkt genom att kopiera in ett kodstycke. Om webbplatsen du arbetar med inte finns med ovan gör du så här:

1. Gå till fliken Knappar och widgetar i huvudmenyn i E-commerce för att komma till vårt redigeringsverktyg.
  2. Använd alternativen till vänster för att välja hur din knapp eller widget ska se ut. Du kan anpassa färger, beteende, storlek med mera.
  3. När du är nöjd med utseende och beteende väljer du vilken produkt knappen/widgeten ska vara kopplad till.https://www.izettle.com/help/articles/2952485
  4. När du är nöjd med hur din knapp eller widget ser ut kopierar du koden till höger.
  5. Klistra in den kopierade koden på din webbplats (till text-, HTML- eller source-fliken). Obs: Tillvägagångssättet kan variera något beroende på webbplats.
  6. Då var det klart! En snygg knapp eller widget är nu redo för dina kunder.