Hur du lägger till juridiska villkor i kassan

Läs på och skydda ditt företag – och din webbplats – genom att skapa en sida för juridiska villkor. Exakt vilka formuleringar du bör inkludera på sidan beror på ditt individuella företag.

Med iZettle E-commerce kan du skapa din villkorssida inom din webbshop och sedan länka till den i kassan. Du kan även kräva att dina kunder ska kryssa i en ruta för att bekräfta att de godkänner dina villkor för att de ska kunna slutföra betalningsprocessen.

Kom igång

1. Från huvudmenyn i E-commerce väljer du "Inställningar" > "Kassa" och går till "Inställningar".

2. Slå på "Villkor aktiverade".

3. Skräddarsy texten och klicka på "Spara".

Hur gör mina kunder för att godkänna villkoren?

Du kan välja mellan två sätt för kunderna att godkänna dina villkor:

• "Kryssruta": Kunderna måste kryssa i villkorsrutan innan de kan fullfölja sina köp.

• "Slutför köp": Kunderna godkänner automatiskt villkoren genom att slutföra köpprocessen.

På vilka sätt kan jag skräddarsy mina villkor?

Ett förifyllt meddelande visas som standard, men du kan redigera det efter dina egna behov. Du kan även formatera texten med fetstil och infoga länkar.

Om du vill lägga till en länk klickar du på länkikonen och anger webbadressen till din villkorssida. Sedan kan dina kunder klicka på länken och läsa villkoren innan de slutför sina köp.