Selaimet, joita ei tueta

Käytä Zettleä aina päivitetyllä ja tuetulla selaimella varmistaaksesi hyvän käyttökokemuksen ja välttääksesi tekniset ongelmat.

Jos saat Zettle.com-sivustolla ilmoituksen, että selainta ei tueta, käytössäsi on vanhentunut selain, joka estää Zettle-sivustoa toimimasta kunnolla.

Mitkä selaimet ovat tuettuja?

Zettle tukee kahta uusinta pääversiota yleisimmistä selaimista, joita ovat

Huom. Mitään Internet Explorer ‑versiota ei tueta.

Miksi selaintani ei tueta?

Olemme vastuussa sinun, asiakkaidesi ja yrityksesi turvallisuudesta, ja monissa vanhemmissa selaimissa on turvallisuusongelmia.

Haluamme myös tarjota sinulle sujuvan ja luotettavan käyttökokemuksen, eikä se onnistu vanhentuneilla selaimilla. Jos käytät vanhentunutta selainta, et voi hyödyntää kaikkia tarjoamiamme ominaisuuksia ja toimintoja. Ajantasainen selain on etu yrityksellesi.

Miten uusi selain päivitetään tai asennetaan?

Seuraa tuettujen selainten omilta sivustoilta löytyviä asennusohjeita:

Mitä voin tehdä, jos en voi päivittää selaintani tai vaihtaa sitä toiseen?

Jos et voi päivittää selaintasi tai vaihtaa sitä toiseen, sinun täytyy mahdollisesti pyytää apua toiselta käyttäjältä, jolla on järjestelmänvalvojan oikeudet tietokoneeseesi.

Voit myös yrittää kiertää ongelman käyttämällä tabletin tai puhelimen selainta.

Ellei mikään muu onnistu, voit mahdollisesti jatkaa sivuston käyttöä vanhentuneella selaimella, mutta tällöin kaikki osiot eivät toimi kunnolla ja käyttökokemus on yleisesti ottaen kehno. Zettle ei valitettavasti kykene auttamaan tuen ulkopuolelle jäävistä selaimista johtuvien ongelmien ratkaisemisessa.

Oliko artikkelista hyötyä?