Muiden iZettle kortinlukijoiden vianmääritys

iZettle Reader​

iZettle Readerin vianmääritysohjeet löytyvät täältä

Pro Contactless ‑kortinlukija

Kortinlukija ei käynnisty

Liitä latauskaapeli kortinlukijaan ja lataa laite. Punaisen latauksen merkkivalon pitäisi syttyä sen merkiksi, että akku latautuu. Voit käyttää lukijaa myös latauksen aikana.

Latauksen merkkivalo vilkkuu punaisena

Yritä ladata laite jollakin toisella latauskaapelilla. Jos merkkivalo vilkkuu edelleen, kun olet liittänyt latauskaapelin kortinlukijaan, ota yhteyttä tukitiimiimme.

• Avaa Bluetooth-asetukset älypuhelimessasi tai tabletissasi ja varmista, että yhteys kortinlukijaan on muodostettu. Jos yhteyttä ei ole muodostettu, napauta kortinlukijan nimeä. Avaa sovellus sitten uudelleen ja odota (enintään 15 sekuntia), että laitteiden välinen yhteys muodostetaan.

• Muodosta laitepari kortinlukijan kanssa uudelleen. Avaa Bluetooth-asetukset älypuhelimessasi tai tabletissasi ja napauta kohtaa "iZettle ###". Poista kortinlukija sitten tallennetuista laitteista. Nyt voit muodostaa laiteparin (linkki laiteparin muodostamista koskevaan kohtaan) uudelleen.

Kortinlukijan näyttö on jumiutunut

Käynnistä kortinlukija uudelleen.

Kortinlukijan näytölle ilmestyy “System Tampered” -viesti

Kortinlukijaa tulee käsitellä varoen. Jos se altistuu iskuille, äärimmäisille lämpötila- tai kosteusmuutoksille, peukaloimisyrityksille tai vastaaville, lukijan näyttöön ilmestyy viesti “System Tampered”. Jos kortinlukijasi näytölle on ilmestynyt tämä viesti, sitä ei voi enää käyttää. Jos kortinlukijasi takuu on vielä voimassa, ota yhteyttä tukitiimiimme.

Pro -kortinlukija

Aloita varmistamalla, että akku on ladattu – liitä vain mikro USB -kaapeli kortinlukijaan ja lataa se. Näytölle ilmestyvä patterin kuva näyttää, kun akku on täynnä. Kortinlukijaa voi käyttää latauksen aikana.

Pro -kortinlukija ei lataa
Näin voi käydä joskus, kun Pro -kortinlukijan akku on hyvin vähissä. Seuraa tällöin näitä ohjeita:

• Liitä latausjohdon toinen pää kortinlukijaan, ja toinen pää latauslähteesen

• ​Sammuta kortinlukija painamalla muutaman sekunnin ajan pientä, mustaa käynnistysnappulaa kortinlukijan vasemmalla puolella.

Latauksen merkkivalon tulisi palaa punaisena, mikä tarkoittaa, että kortinlukija latautuu.

Huomioi: Jos latauksen merkkivalo vilkkuu punaisena, ota yhteyttä tukitiimiin.

• Yritä käynnistää älypuhelimesi tai taulutietokoneesi uudelleen. Yritä käynnistää myös sovellus uudelleen.

• Tarkista  myös, että laitteellesi on ladattu sovelluksen uusin versio.

• Voit myös yhdistää kortinlukijan uudelleen laitteeseesi. Mene laitteesi Bluetooth-asetuksiin ja poista kortinlukija muistissa olevista laitteista. Poistettuasi kortinlukijan voit liittää sen uudelleen näiden ohjeiden avulla.

• Kortinlukijaa tulee käsitellä varoen. Jos se altistuu iskuille, äärimmäisille lämpötila- tai kosteusmuutoksille, peukaloimisyrityksille tai vastaaville, lukijan näyttöön ilmestyy viesti “System Tampered”. Jos kortinlukijasi näytölle on ilmestynyt tämä viesti, sitä ei voi enää käyttää. Jos kortinlukijasi takuu on vielä voimassa, ota yhteyttä tukitiimiimme.