Integraatioiden käyttöönotto

Voit integroida iZettle-tilisi integraatiokumppaneidemme sovelluksiin, jotta datasi synkronoidaan automaattisesti niiden ohjelmistojen kanssa.

Esimerkiksi jos integroit iZettle-tilisi kirjanpitosovellukseen, kaikki iZettle-tilisi myynti- ja maksudata siirtyy joka päivä saumattomasti kirjanpitosovellukseen. Näin saat vaivattomasti yleiskatsauksen siihen, miten yritykselläsi menee.

Lue lisää integraatiokumppaneistamme ja katso, miten voit rekisteröityä niiden palveluihin: