Kom i gang med integrasjoner

Integrer iZettle-kontoen din med én av appene fra samarbeidspartnerne våre, og du vil automatisk få synkronisert dataene dine med programvaren deres.

Hvis du for eksempel integrerer med en regnskapsapp, vil alt salget og betalingsdataene fra iZettle-kontoen sømløst bli overført hver dag, slik at du kan få en oversikt over hvordan det går i virksomheten din.

Les mer om samarbeidspartnerne våre og hvordan du kan registrere deg hos dem: