Integrering med Visma

Hva er Visma eAccounting?

Visma eAccounting er et nettbasert regnskapsprogram som gjør fakturering og regnskap enklere enn noensinne. Du har alltid tilgang til din bedriftsinformasjon, uansett hvor du befinner deg. Med bankintegrasjon får du automatisk filoverføring og bankavstemning, og du kan jobbe i Visma eAccounting fra mobilen. All informasjon lagres trygt og oppdateres automatisk. Mer enn 65 000 bedrifter i Europa bruker nå Visma eAccounting.

Hvordan fungerer integreringen med iZettle?

Spar tid med integrert løsning for betaling og regnskap. Hvis du har en Visma eAccounting-konto kan du integrere den med din iZettle konto. Denne integrasjonen gjør at dine iZettle salg automatisk og daglig blir å finne i Visma eAccounting og gjør det derfor enda enklere å holde kontroll på regnskapet.

Hva trenger jeg for å kunne begynne å bruke integreringen?

For å benytte deg av integrasjonen må du integrere din iZettle konto med en Visma eAccounting konto. Har du allerede en Visma eAccounting? Da trenger du bare å velge hvilke kontoer du vil bruke for registrering av transaksjonene og godkjenne dataoverføring fra din iZettle-konto. Vil du prøve Visma eAccounting? Les mer her.