Kontoutskrift

Under “Kontoutskrift” på my.izettle.com, har vi samlet alle hendelsene på iZettle-kontoen, slik at du enkelt kan følge pengene helt frem til banken.

Du kan vise alle de følgende hendelsene i kronologisk rekkefølge, eller filtrere én av følgende typer:

• Kortbetalinger

• Gebyrer

• Tilbakebetalinger (vedrørende priser)

• Utbetalinger til bankkonto

I kolonnen kalt “Balanse” kan du se den akkummulerte saldoen for en spesifikk tidsperiode. Etter at en utbetaling er foretatt til bankkontoen din (daglig, månedlig eller ukentlig), er saldoen vanligvis null. Hvis ikke, kan du se hvor mye penger som fortsatt venter på å bli utbetalt til iZettle-kontoen din. Merk at dersom du har reservert et beløp for tilbakebetaling, vil saldoen aldri være null.

Merk at kun transaksjoner som har blitt godkjent av banken vil vises på listen over hendelser. Betalingene som ennå ikke har blitt godkjent av banken, vil være synlige som én enkelt samlet sum på toppen av listen. Du kan se alle betalingene dine (godkjent og ikke godkjent, kort- og kontantbetalinger) hvis du trykker på “Kvitteringer”.
Les mer om utbetalinger til bankkontoen din her.