Levering av kortleser

Leveringstid
Leveringstiden er 2–3 arbeidsdager.

Leveringsadresse
Du kan velge leveringsadresse når du kjøper betalingsterminalen din hos izettle.com. Hvis du ikke fyller ut en adresse, vil kortleseren bli sendt til bedriftens adresse som du oppga da du opprettet iZettle-kontoen din.

Spor levering
Når kortleseren er sendt ut til deg, vil du motta et sporingsnummer som lar deg se hvor kortleseren din er. Du vil motta sporingsnummer via e-post og SMS.

Jeg har ikke mottatt kortleseren, hva skal jeg gjøre?
Hvis kortleseren ikke er mottatt innen gitt leveringstid, ta kontakt med oss.