Kompatible smarttelefoner og nettbrett

iZettle Reader

iZettle betalingsterminal er utviklet for å være kompatibel med alle smarttelefoner og nettbrett som har Bluetooth og internett-tilkobling, og som kjører Apple iOS 9 eller et nyere operativsystem, eller Android 4.4 eller nyere.

Skaff deg kortleser

Hva om smarttelefonen min eller nettbrettet mitt ikke er kompatibelt?
Skulle du, mot formodning, kjøpe en iZettle Reader og den viser seg å ikke være kompatibel med iOS- eller Android-enheten din, tilbyr vi deg pengene tilbake i inntil 30 dager etter at du kjøpte den. Mer informasjon om retur- og tilbakebetalingsprosedyren for kortleseren finner du her.

Pro Contactless / Kortleser Pro

Denne skal fungere med de fleste smarttelefoner og nettbrett med Bluetooth og internett-tilkobling, og som kjører Apple iOS 9 eller et nyere operativsystem, eller Android 4.4 eller nyere.

Kortleser Lite

Sjekk denne listen for å se hvilke iOS- og Android-enheter vi har testet og funnet ut at er kompatible med vår Kortleser Lite. Finner du ikke enheten og operativsystem-versjonen din på listen, kan vi ikke garantere kompatibilitet.

For å kunne laste ned iZettle Go-appen og bruke tjenesten vår må du ha Apple iOS 9 eller nyere, eller Android 4.4 eller nyere.