Kvitteringer

Når en betaling er fullført, viser iZettle Go appen et vindu der du kan velge å sende kvittering via e-post, tekstmelding eller å skrive ut kvitteringen. Du kan selvfølgelig også velge å skrive en fysisk kvittering.

For å legge til informasjon som nettsted, e-postadresse eller ytterligere kommentarer, kan du lære hvordan du skal tilpasse kvitteringen din her.

Kvittering via e-post
For å sende en kvittering via e-post, spør kunden din om å skrive inn hans eller hennes e-postadresse, og klikk på “Ferdig”. Kvitteringen sendes da via e-post til kundens innboks.

Kvittering via tekstmelding
For å sende en kvittering via tekstmelding ber du kunden din om å skrive inn mobilnummeret sitt, og klikker på “Ferdig”. Kvitteringen sendes da via tekstmelding til kundens mobilnummer. Det koster ikke noe å sende tekstmeldingen.

Papirkvitteringer
For å skrive ut en kvittering må du å koble til en kompatibel skriver. I innstillingene velger du den skriveren du ønsker å printe fra.

Du kan velge å skrive ut kvitteringen manuelt etter hver betaling, eller å skrive den ut automatisk så snart betalingen er fullført. For å aktivere automatisk utskrift av kvittering se innstillingene i iZettle Go appen.

Fysisk kvittering
Hvis kunden ikke har en e-postadresse eller mobilnummer, eller hvis du ikke får skrevet ut kvitteringen, kan du skrive en for hånd.

Kvitteringen må inneholde følgende informasjon:

• Navn på bedriften

• Bedriftens adresse

• Kvitteringsnummer eller referanse til transaksjonen

• Beløp og valuta for transaksjonen

• Transaksjonsdato

• Trunkert kortnummer (bare de fire siste sifrene)

Hvordan lagrer iZettle dine kunders kontaktdetaljer?
iZettle bruker kun dine kunders kontaktdetaljer til å sende kvitteringer. Kontaktdetaljene vil ikke bli delt med noen. Hvis kunden din ønsker å fjerne kontaktdetaljene sine, be dem bruke linken i kvitteringen.