Oppdater kontoopplysninger

Som en e-pengeinstitusjon, må vi vite hvem brukerne våre er. På grunn av dette er det viktig at du holder detaljene for iZettle-kontoen din oppdatert. Hvis noe av informasjonen har endret seg siden du registrerte kontoen første gang, må du oppdatere den.

Nedenfor ser du hvordan du skal gå frem avhengig av hva du trenger for å oppdatere.

Hvis du har en bedriftskonto hos iZettle

Opplysningene nedenfor må holdes oppdaterte ved at du logger deg på kontoen din på iZettle.com (klikk på navnet ditt i den øverste menyen, og velg Innstillinger > Kontoinnstillinger):

• Firmaets navn (firmaets navn utad)

• Bedriftens adresse (adressen der bedriften din er plassert)

• Telefonnummer

• Nettsted

Når du skal oppdatere de neste opplysningene, må du sende oss de offisielle registreringsdokumentene dine fra Brønnøysundregisteret hvis du driver et aksjeselskap. Hvis du driver et enkeltmannsforetak, trenger vi en kopi av passet/førerkortet ditt og en kopi av en nyere strømregning. Send disse dokumentene til help.no@izettle.com:

• Juridisk navn

• Juridisk adresse

• Juridisk representant (denne informasjonen kan ikke endres i kontoer for enkeltpersonforetak)

Du oppdaterer den siste delen med opplysninger ved å sende en e-post til help.no@izettle.com. Det trengs ingen dokumentasjon for å oppdatere denne informasjonen:

• Eierstruktur

• Årlig omsetning

• Gjennomsnittlig transaksjonsverdi

• Hovedbruk av iZettle (fast eller midlertidig plassering)

• Om du har en sesongbasert bedrift

Hvis du har en privat iZettle-konto*

Opplysningene nedenfor må holdes oppdaterte ved at du logger deg på kontoen din på iZettle.com (klikk på navnet ditt i den øverste menyen, og velg Innstillinger > Kontoinnstillinger):

• Adresse vist på kvitteringen din

• Telefonnummer vist på kvitteringen din

Når du skal oppdatere de neste opplysningene, må du sende oss en kopi av passet/førerkortet ditt og en kopi av en nyere strømregning. Send disse dokumentene til help.no@izettle.com:

• Juridisk adresse