Oppdater kontoopplysninger

Som en e-pengeinstitusjon, må vi vite hvem brukerne våre er. På grunn av dette er det viktig at du holder detaljene for iZettle-kontoen din oppdatert. Hvis noe av informasjonen har endret seg siden du registrerte kontoen første gang, må du oppdatere den.

Nedenfor ser du hvordan du skal gå frem avhengig av hva du trenger for å oppdatere.

Hvis du har en bedriftskonto hos iZettle

Du må holde følgende informasjon oppdatert:

• Firmaets navn (firmaets navn utad)

• Bedriftens adresse (adressen der bedriften din er plassert)

• Telefonnummer

• Nettsted

For å oppdatere denne informasjonen, logg deg inn på kontoen på izettle.com, klikk på navnet ditt øverst i menyen og velg ”Innstillinger” > ”Kontoinnstillinger”.

• Juridisk navn

• Juridisk adresse

• Juridisk representant

For å oppdatere disse detaljene, send oss en kopi av dine offisielle registreringsdokumenter fra Brønnøysund hvis du driver et aksjeselskap, eller en kopi av førerkortet eller passet og en vann- eller strømregning hvis du driver enkeltpersonforetak, til help.no@izettle.com.

• Eierstruktur

• Årlig omsetning

• Gjennomsnittlig transaksjonsverdi

• Hovedbruk av iZettle (fast eller midlertidig plassering)

• Om du har en sesongbasert bedrift

For å oppdatere denne informasjonen send en e-post til help.no@izettle.com. Det er ikke nødvendig med dokumentasjon for å oppdatere denne informasjonen.

Hvis du har en privat iZettle-konto*
Du må holde følgende informasjon oppdatert:

• Adresse vist på kvitteringen din

• Telefonnummer vist på kvitteringen din

For å oppdatere denne informasjonen, logg deg inn på kontoen på izettle.com, klikk på navnet ditt øverst i menyen og velg ”Innstillinger” > ”Kontoinnstillinger”.

• Juridisk navn

• Juridisk adresse

For å oppdatere denne informasjonen send oss en kopi av førerkortet og en vann- eller strømregning til help.no@izettle.com.

*Muligheten til å registrere seg for en individuell iZettle-konto ble fjernet i mars 2017. Denne informasjonen gjelder kun eksisterende brukere.