Uppdatera kontouppgifter

Eftersom vi är ett institut för elektroniska pengar behöver vi veta vilka våra användare är. Det är därför viktigt att du ser till att uppgifterna till ditt iZettle-konto alltid är uppdaterade. Tänk på att du kan behöva uppdatera uppgifter som har ändrats sedan du registrerade ditt konto.

Här kan du se hur du ska gå tillväga för att uppdatera olika uppgifter:

Om du har ett företagskonto hos iZettle

Följande uppgifter behöver hållas uppdaterade. Det gör du genom att logga in på ditt konto på my.izettle.com (klicka på ditt namn i den övre menyn och välj ”Inställningar” > ”Kontoinställningar”):

- Företagets namn (dvs. det namn du marknadsför ditt företag med)
- Företagsadress (dvs. ditt företags fysiska adress)
- Telefonnummer
- Hemsida

För att uppdatera följande uppgifter behöver du skicka in en kopia av ditt officiella registreringsbevis från Bolagsverket om du driver ett aktiebolag. Om du är enskild näringsidkare behöver vi en kopia av ditt pass/körkort och ett aktuellt kontoutdrag. Skicka handlingarna till help@izettle.com:

- Företagets juridiska namn (dvs. det namn du har registrerat hos Bolagsverket)
- Företagets juridiska adress (dvs. den adress du har registrerat hos Bolagsverket)
- Firmatecknare (denna information går inte att ändra för enskilda näringsidkares konton)

För att uppdatera de sista uppgifterna skickar du ett mejl till help@izettle.com. Du behöver inte bifoga någon dokumentation för att uppdatera dessa uppgifter:

- Ägandestruktur
- Årlig omsättning
- Genomsnittligt transaktionsvärde
- Vart du huvudsakligen använder iZettle (på en fast eller tillfällig plats)
- Huruvida din verksamhet är säsongsbetonad

Om du har ett privatkonto hos iZettle

Följande uppgifter uppdateras genom att du loggar in på ditt konto på iZettle.com (klicka på ditt namn i den övre menyn och välj ”Inställningar” > ”Kontoinställningar”):

- Adressen som visas på ditt kvitto
- Telefonnumret som visas på ditt kvitto

För att uppdatera följande uppgifter behöver du skicka in en kopia av ditt pass/körkort och ett kontoutdrag till help@izettle.com:

- Folkbokförd adress