Uppdatera kontouppgifter

Som ett E-pengainstitut behöver vi veta vilka våra användare är. Det är därför viktigt att du ser till att uppgifterna på ditt iZettle-konto alltid är uppdaterade.

Här kan du se hur du uppdaterar dina olika uppgifter.

Om du har ett företagskonto

Följande uppgifter måste hållas uppdaterade:

1.
- Företagets namn (dvs. det namn du marknadsför ditt företag med)
- Företagsadress (dvs. ditt företags fysiska adress)
- Telefonnummer
- Hemsida

För att uppdatera de här uppgifterna, logga in på ditt konto på izettle.com, klicka på ditt namn i den övre menyn och välj ”Inställningar” > ”Kvittoinställningar”.

2.
- Företagets juridiska namn (dvs. det namn du har registrerat hos Bolagsverket)
- Företagets juridiska adress (dvs. den adress du har registrerat hos Bolagsverket)
- Juridiskt ombud

För att uppdatera de här uppgifterna måste du skicka in en kopia av ditt officiella registreringsdokument från Bolagsverket till help@izettle.com.

3.
- Ägandestruktur
- Årlig omsättning
- Genomsnittligt transaktionsvärde
- Vart du huvudsakligen använder iZettle (på en fast eller tillfällig plats)
- Huruvida din verksamhet är säsongsbetonad

För att uppdatera de här uppgifterna, maila oss på help@izettle.com. Du behöver inte bifoga någon dokumentation.

Om du har ett privatkonto*

Följande uppgifter måste hållas uppdaterade:

1.
- Adressen som visas på ditt kvitto
- Telefonnumret som visas på ditt kvitto

För att uppdatera de här uppgifterna, logga in på ditt konto på izettle.com, klicka på ditt namn i den övre menyn och välj ”Inställningar” > ”Kvittoinställningar”.

2.
- Folkbokfört namn
- Folkbokförd adress

För att uppdatera de här uppgifterna behöver du skicka in en kopia av din ID-handling och ett kontoutdrag till help@izettle.com

*Registrering för privatkonton togs bort mars 2017. Följande gäller för befintliga användare.