Pris och prenumeration

Pris

Zettles kassaregister kostar 299 kronor i månaden. Du är även uppkopplad mot den kontrollenhet som hör till kassaregistret. I abonnemangsavgiften ingår tillgång till ett kassaregister, med möjlighet att köpa till fler för 99 kronor styck.

Skaffa kassaregister

Bra att veta: Du kan bara ha en kassa öppen på en smartphone eller tablet åt gången. Vill du använda två kassor samtidigt behöver du ha två kassaregister.

Uppsägning

Du kan när som helst avsluta ditt kassaregister på https://my.zettle.com/cash-register/list genom att klicka på Hantera.

Bra att veta: Obs! När du har tagit bort ett kassaregister i Zettle ska du även avregistrera kassaregistret hos Skatteverket.