Skräddarsy kvittoinformation

Du kan skräddarsy informationen som visas på dina kvitton, till exempel dina kontaktuppgifter, öppettider och så vidare.

Köp en skrivare

Logga in på ditt iZettle-konto på my.zettle.com, klicka på "Inställningar" i rullgardinsmenyn i övre högra hörnet och välj sedan sedan ”Kvittoinformation” för att uppdatera vad du vill visa på dina kvitton.

Vänligen notera att informationen du anger under ”Kvittoinformation” endast påverkar dina kvitton. Om du exempelvis lägger till en ny e-postadress här kommer detta alltså inte att påverka den e-postadress du använder för att logga in på ditt iZettle-konto.

Om du har ett företagskonto kan du redigera följande information på dina kvitton:

• namn
  • e-postadress
  • telefonnummer
  • adress
  • stad
  • postnummer
  • webbplats
  • fritt textfält: Här kan du lägga till information om ditt företag, t.ex. öppettider, returpolicy osv.

Om du har ett privatkonto* kan du redigera följande information på dina kvitton:
*Registrering för privatkonton togs bort i mars 2017.

• e-postadress
  • telefonnummer
  • adress
  • stad
  • postnummer.