Skräddarsy kvittoinformation

På dina kvitton anges som standard ett företagsnamn och adress längst ner. Här använder vi samma namn och adress du har sparat i dina kontouppgifter, men du kan när som helst gå in och ändra den här informationen.

Bra att veta:
Om du ändrar informationen på ditt kvitto påverkar det inte företagets kontouppgifter eller mejladress som du har sparat i din profil.
Läs mer om hur du uppdaterar kontouppgifterna här.

Redigera kvitto

1. Logga in på zettle.com.
  2. Gå till Konto och inställningar och öppna Kvittoinställningar.
  3. Redigera fälten. Du kan förhandsvisa ändringarna för digitala kvitton och papperskvitton.
  4. Skrolla ner och klicka på Spara ändringar.

Köp en skrivare

Kvittouppgifter

• Namn
  • Mejladress
  • Telefonnummer
  • Adress
  • Ort
  • Postnummer
  • Län/landskap
  • Mer information: Här kan du ange diverse information om ditt företag, t.ex. öppettider eller returpolicy.
  • Webbplats
  • Ändra din logga under Konto och inställningar > Generella kontoinställningar