Tilpass kvitteringene dine

Du kan tilpasse informasjonen som vises på kvitteringen din, slik som kontaktdetaljer, åpningstider osv.

For å endre hvilken type informasjon som vises på kvitteringen, logg deg inn på kontoen på my.izettle.com, gå til ”Innstillinger” og velg ”Kvitteringsinformasjon”.

Merk at informasjonen du endrer under ”Kvitteringsinformasjon” kun gjelder kvitteringen din, d.v.s. at hvis du legger til en annen e-postadresse på kvitteringen, vil den ikke påvirke e-postadressen du bruker til å logge inn på iZettle-kontoen din.

Med bedriftskonto kan du endre følge kvitteringsinformasjon:
- Navn
- E-postadresse
- Telefonnummer
- Adresse
- By
- Postnummer
- Fritekstfelt: Her kan du legge til informasjon om bedriften din, slik som åpningstider, retningslinjer for retur.
- Nettsted

Hvis du har en privatkonto*, kan du endre følgende informasjon på kvitteringen:
- E-postadresse
- Telefonnummer
- Adresse
- By
- Postnummer

*Muligheten til å registrere seg for en privat iZettle-konto ble fjernet i mars 2017. Denne informasjonen gjelder kun eksisterende brukere.