Tilbakebetalinger

Med iZettle er det enkelt å betale tilbake til kundene! Tilbakebetaling av det totale beløpet kan gjøres i  iZettle Go-appen eller på my.izettle.com. Delvis tilbakebetaling kan for øyeblikket bare gjøres i iOS-appen*. Tilbakebetalingen kan utføres opptil 365 dager etter transaksjonsdato.

*delvis tilbakebetaling er for øyeblikket kun tilgjengelig for iOS

Slik utfører du tilbakebetaling av et delbeløp:

(Kun tilgjengelig for iOS og for betalinger utført ved bruk av produktbiblioteket)
  1. Logg inn på iZettle Go-appen.

2. Gå til menyen ved å trykke på  .

3. Trykk deretter på "Kvitteringer".

4. Velg beløpet du vil tilbakebetale, og trykk på "Refusjon".

5. Velg det eller de produktene du vil tilbakebetale > trykk på "Neste".

6. Skriv inn passordet ditt hvis du skal tilbakebetale en kortbetaling, eller bare trykk "Bekreft".

Slik utfører du tilbakebetaling av hele beløpet:

In-app:
  1. Logg inn på iZettle Go-appen.

2. Gå til menyen ved å trykke på .

3. Trykk deretter på "Kvitteringer".

4. ​Velg beløpet du vil tilbakebetale, og trykk på "Refusjon".

5. På iOS: Velg alle hvis betalingen ble utført ved bruk av produktbiblioteket, og du vil tilbakebetale alle varene som ble kjøpt > trykk "Neste".

6. Skriv inn passordet ditt hvis du skal tilbakebetale en kortbetaling, eller bare trykk "Bekreft" hvis det gjelder andre betalinger.

På my.izettle.com

1. Logg inn på my.izettle.com.

2. Gå til "Salg" > gå deretter til "Kvitteringer".

3. Velg det beløpet du vil tilbakebetale (juster eventuelt datoene slik at du finner den – eller søk med kvitteringsnummer).

4. Klikk på beløpet du vil tilbakebetale > trykk på "Refusjon".

5. Skriv inn passordet ditt hvis du skal tilbakebetale en kortbetaling > bekreft ved å trykke på "Refusjon".

Viktig informasjon om tilbakebetaling:

- Du kan tilbakebetale både kontant- og kortbetalinger.
- Det kan være at tilbakebetalinger ikke blir synlige med en gang på din kundes bankkonto. Det kan ta noen bankdager, avhengig av kundens bank.
- Kortbetalinger kan tilbakebetales opptil 365 dager etter at betalingen ble utført.
- Hvis du vil tilbakebetale en kortbetaling, vil beløpet bli tilbakeført til det samme kortet som ble brukt til å betale med.
- Når du tilbakebetaler en kortbetaling, får du gebyret tilbake.
- For å tilbakebetale en kortbetaling må det være nok penger på iZettle-kontoen. Saldoen må være minst samme beløp som du vil tilbakebetale. Du kan velge minimumsbeløp når du logger inn på kontoen din på my.izettle.com, Klikk på navn/bedriftsnavn i hovedmenyen, gå til "Innstillinger" > "Kontoinnstillinger" > "Minimum saldo på konto", klikk på "Ja", og skriv inn beløpet du ønsker å beholde på iZettle-kontoen.

Du kan ikke gjøre følgende
- Utføre delvis tilbakebetaling av spesialtilpassede beløp.
- Utføre delvis tilbakebetaling i Android-appen (vi jobber med saken!).
- Tilbakebetale til et annet kort enn det som ble brukt til å betale med.