Tilbakebetalinger

Med iZettle er det enkelt å betale tilbake til kundene! Tilbakebetaling av det totale beløpet kan gjøres i  iZettle Go-appen eller på my.izettle.com. Delvis tilbakebetaling kan for øyeblikket bare gjøres i iZettle-Go-appen. Tilbakebetalingen kan utføres opptil 365 dager etter transaksjonsdato.

Slik utfører du tilbakebetaling av hele beløpet

In-app:

1. Logg inn på iZettle Go-appen.
  2. Gå til menyen ved å trykke på .
  3. Trykk deretter på "Kvitteringer".
  4. ​Velg beløpet du vil tilbakebetale, og trykk på "Refusjon".
  5. Velg alle hvis betalingen ble utført ved bruk av produktbiblioteket, og du vil tilbakebetale alle varene som ble kjøpt > trykk "Neste".
  6. Skriv inn passordet ditt hvis du skal tilbakebetale en kortbetaling, eller bare trykk "Bekreft" hvis det gjelder andre betalinger.

Greit å vite: Tilbakebetalinger kan kun utføres i appen, hvis du har aktivert iZettles kassasystem-funksjonalitet.

På my.izettle.com

1. Logg inn på my.izettle.com.
  2. Gå til "Salg" > gå deretter til "Kvitteringer".
  3. Velg det beløpet du vil tilbakebetale (juster eventuelt datoene slik at du finner den – eller søk med kvitteringsnummer).
  4. Klikk på beløpet du vil tilbakebetale > trykk på "Refusjon".
  5. Skriv inn passordet ditt hvis du skal tilbakebetale en kortbetaling > bekreft ved å trykke på "Refusjon".

Slik utfører du tilbakebetaling av et delbeløp

In-app:

1. Logg inn på iZettle Go-appen.
  2. Gå til menyen ved å trykke på .
  3. Trykk deretter på "Kvitteringer".
  4. Velg beløpet du vil tilbakebetale, og trykk på "Refusjon".
  5. Velg det eller de produktene du vil tilbakebetale > trykk på "Neste".
  6. Skriv inn passordet ditt hvis du skal tilbakebetale en kortbetaling, eller bare trykk "Bekreft".

Viktig informasjon om tilbakebetaling

• Du kan tilbakebetale både kontant- og kortbetalinger.
  • Det kan være at tilbakebetalinger ikke blir synlige med en gang på din kundes bankkonto. Det kan ta noen bankdager, avhengig av kundens bank.
  • Kortbetalinger kan tilbakebetales opptil 365 dager etter at betalingen ble utført.
  • Hvis du vil tilbakebetale en kortbetaling, vil beløpet bli tilbakeført til det samme kortet som ble brukt til å betale med.
  • Når du tilbakebetaler en kortbetaling, får du gebyret tilbake.
  • For å tilbakebetale en kortbetaling må det være nok penger på iZettle-kontoen. Saldoen må være minst samme beløp som du vil tilbakebetale. Du kan velge minimumsbeløp når du logger inn på kontoen din på my.izettle.com, Klikk på navn/bedriftsnavn i hovedmenyen, gå til "Innstillinger" > "Kontoinnstillinger" > "Minimum saldo på konto", klikk på "Ja", og skriv inn beløpet du ønsker å beholde på iZettle-kontoen.

Du kan ikke gjøre følgende

• Utføre delvis tilbakebetaling av spesialtilpassede beløp.
  • Tilbakebetale til et annet kort enn det som ble brukt til å betale med.