Ordrekvittering

Hvis du for eksempel har en restaurant, kan du bruke iZettle til å skrive ut kundens kvittering ved disken og deretter sende en ordrekvittering til en skriver på kjøkkenet.

For å holde styr på bestillingene kan du automatisk skrive ut en ordrekvittering når du skriver ut kvitteringen. Et ordrenummer skrives ut på både ordrekvitteringen og på kundens kvittering.

Oppsett:
- Gå til “Innstillinger” i appen og trykk på ”Skriverinnstillinger”.
- Velg en kvitteringsskriver fra listen over tilgjengelige skrivere.
- Skru på ”Ordrekvitteringer” og alt er klart til bruk.

Hvordan det fungerer:
- Ordrekvitteringen kan kun skrives ut på en kvitteringsskriver. Liste over enheter som støttes.
- Ordrenumrene går opp til 100 før de tilbakestilles.
- Ordrekvitteringen kan kun skrives ut én gang.

Merk: Kun tilgjengelig på iOS-enheter.