Køkkenboner

Hvis du eksempelvis driver en restaurant, kan du bruge iZettle til at udskrive kundens kvittering ved disken og derefter sende en køkkenbon til en printer i køkkenet.

Du kan holde styr på dine bestillinger ved automatisk at udskrive en køkkenbon, når du udskriver kvitteringen. Der skrives et bestillingsnummer på både køkkenbonen og kundens kvittering.

Opsætning:
- Gå til “Indstillinger” i appen, og tryk på ”Printerindstillinger”.
- Vælg en kvitteringsprinter fra listen over tilgængelige printere.
- Aktiver ”Køkkenboner”. Så er du klar.

Bestil din printer her

Sådan fungerer det:
- Køkkenboner kan kun udskrives på en kvitteringsprinter. Se liste over understøttede enheder.
- Bestillingsnumrene tælles helt op til 100, før de nulstilles.
- Køkkenbonen kan kun udskrives én gang.

Bemærk: Kun tilgængeligt på enheder med iOS.

Need more help?

Kan du ikke finde det du søger? Så er du velkommen til at kontakte os. Vores venlige supportteam sidder klar til at hjælpe dig alle hverdage mellem 9:00 og 17:00. Du kan ringe til os på 32 72 04 70.