Loyalitetsprogram for dine kunder

Hvordan aktiverer jeg Zettle Loyalty?

Forhandlere kan oprette et loyalitetsprogram, som belønner kunder med tilmeldings- og loyalitetskuponer.

Når en kunde accepterer at tilmelde sig loyalitetsprogrammet, modtager vedkommende en tilmeldingskupon. Kunden optjener derefter loyalitetskuponer ved at bruge et bestemt beløb hos din virksomhed, som du har defineret på forhånd i dine loyalitetsindstillinger.

Tilmeldingskuponer

Sådan aktiverer du tilmeldingskuponer via Zettle by PayPal-appen og på my.zettle.com:

1. Log ind på my.zettle.com, og gå til Konto og indstillinger.
  2. Klik på Loyalitetsprogram.
  3. Klik på Tilmeldingskuponer.
  4. Du kan nu angive en rabat på 5 %, 10 %, 15 % eller 20 % og en gyldighedsperiode på 30, 90 eller 365 dage.
  5. Klik på Aktivér kuponer.

Når du har aktiveret tilmeldingskuponer, modtager nye kunder en velkomstmail med rabatkoden, når de bliver tilføjet din kundeliste. Koderne genereres automatisk.

Du kan slå kuponer fra under Indstillinger, men kuponer, som kunder allerede har modtaget, vil stadig være gyldige indtil den angivne udløbsdato.

Loyalitetskuponer

Sådan aktiverer du loyalitetskuponer via Zettle by PayPal-appen og på my.zettle.com:

1. Log ind på my.zettle.com, og gå til Konto og indstillinger.
  2. Klik på Loyalitetsprogram.
  3. Klik på Loyalitetskuponer.
  4. Angiv et beløb for forbrugsmål.
  5. Vælg en procentrabat eller en rabat på et fast beløb som belønning,
  6. Angiv en gyldighedsperiode på 30, 90 eller 365 dage.
  7. Klik på Aktivér kuponer.

Sådan redigerer du kuponer

For at redigere begge kupontyper, skal du gøre følgende:

1. Log ind på my.zettle.com, gå til Konto og indstillinger, og klik derefter på Loyalitetsprogram.
  2. Vælg den type kupon, du vil redigere.
  3. Foretag dine ændringer.

Bemærk: Kuponer, som kunder allerede har modtaget, vil stadig være gyldige indtil den angivne udløbsdato.

Hvordan modtager mine kunder deres kuponer?
Dine kunder modtager en kupon via e-mail, hver gang de optjener en (ved tilmelding eller opnået forbrugsmål). I e-mailen kan de se kuponens beløb, type og gyldighed. De modtager også oplysninger om dit loyalitetsprogram.

Hvordan tjekker jeg, hvor tæt en kunde er på at have optjent en kupon?
Du kan tjekke, hvor tæt en kunde er på at have optjent en kupon, i Zettle by PayPal-appen eller på my.zettle.com.

1. Klik på fanen Kunder.
  2. Vælg den kunde, du vil tjekke.
  3. Du kan nu se, hvor tæt kunden er på at have optjent en kupon.

Sådan indløses loyalitets- og tilmeldingskuponer

1. Føj de valgte produkter til indkøbsvognen.
  2. Klik på ikonet for indkøbsvognen.
  3. Klik på Rabat.
  4. Klik på Kupon.
  5. Du kan nu scanne stregkoden fra velkomstmailen eller indtaste koden manuelt for at anvende kuponens beløb.
  6. Klik på Anvend.
  7. Du vil se rabatbeløbet og den opdaterede samlede total.
  8. Du kan nu gennemføre betalingen.

Du kan indløse kundens kupon ved kassen eller tilbyde en manuel rabat i stedet. Kuponer kan kun indløses for deres fulde beløb.