Integrér med Dinero regnskabsprogram

Hvad er Dinero?

Dinero er regnskabsprogrammet til de iværksættere, selvstændige og mindre virksomheder, som selv ønsker at bogføre dagligt – uden nødvendigvis at have viden om regnskab.

Du kan besøge Dinero.dk og læse endnu mere om mange iværksætteres foretrukne regnskabsprogram, som bruges af mere end 56.000 virksomheder.

Hvordan fungerer integrationen mellem Dinero og iZettle?

Integrationen mellem iZettle og Dinero sørger for, at du automatisk får bogført dine salg og gebyrer i Dinero. Dagens salg fordeles automatisk, alt efter om dine kunder har betalt med kort, kontant eller MobilePay. Uanset om du har solgt produkter og ydelser med eller uden moms, eller refunderet et produkt eller en service, så bogføres det korrekt for dig.

Med integrationen gør du det altså meget nemmere for dig selv at føre regnskab, fordi din bogføring sker helt automatisk, og uden at du skal røre en finger.

Hvordan kommer jeg i gang?

Er du allerede bruger af iZettle og Dinero – så få gang i integrationen lige her. Bruger du ikke Dinero? Så opret en gratis konto og få adgang til integrationen og en masse andre Dinero Pro-fordele gratis i ti dage. Klik her og kom i gang.

Obs.: Dinero integrationen er kun for Dinero Pro-brugere og understøtter ikke iZettle Pro