Tilgængelighedssupport til Zettle Terminal

Vi har tilføjet en række funktioner for at gøre Zettle Terminal mere tilgængelig. Konfigurer din enhed, som det passer dig!

Hvilke tilgængelighedsfunktioner er inkluderet?

Tilpasning af skriftstørrelsen

Du kan gøre teksten på skærmen større eller . Når du skifter skriftstørrelse, vil alle skærmbilleder i terminalen blive tilpasset.

Du kan tilpasse skriftstørrelsen ved at gå ind under Indstillinger -> Tilgængelighed.

Displaystørrelse

Du kan gøre elementerne på skærmen større eller mindre. Hvis du ændrer displaystørrelsen, vil dette gælde for alle de elementer, der vises på skærmen.

Du kan tilpasse displaystørrelsen ved at gå ind under Indstillinger -> Tilgængelighed.

Forstørrelse

Du kan forstørre din skærm ved at trykke tre gange på skærmen. Det gør du ved at aktivere funktionen i Indstillinger -> Tilgængelighed.

Bemærk: Du kan ikke zoome ind på tastaturet.

Hvordan bruger kunder, som er blinde, farveblinde eller svagtsynede, terminalen til at betale?

For at gøre det nemmere for vores svagtsynede brugere har vi designet fire forskellige temaer med høj kontrast samt en tale-understøttet betalingsstrøm.

Hvad er funktionen med høj kontrast og stor tekst?

Når du bruger denne funktion, præsenteres betalingsstrømmen i en højere kontrast end normalt. Desuden kan skriftstørrelsen justeres, så skriften er nemmere at se, og vi læser beløbet højt*.

Når du vil bruge denne funktion, skal du trykke på øje-ikonet, når du skal foretage en betaling, og funktionen anvendes fx kun på én transaktion ad gangen. Den skal aktiveres manuelt for hver korttransaktion.

*Audiofeedback fås i øjeblikket kun i Tyskland og Storbritannien. Flere lande tilføjes inden længe.

Hvordan aktiverer jeg funktionen med høj kontrast?

1. Vælg kortbetaling
  2. Tryk på øje-ikonet
  3. Der vises to funktioner: "Høj kontrast og stor tekst" og "Talt indhold"
  4. Vælg funktionen "Høj kontrast og stor tekst"
  5. Du får vist fire forskellige kontrasttemaer med høj kontrast. Bed kunden om at vælge det farvetema, der fungerer bedst for dem, og gå videre med kortbetalingen.

Hvordan deaktiverer jeg funktionen med høj kontrast?
Hvis du annullerer betalinger, fjerner du også funktionen med høj kontrast. Du kan nu genstarte transaktionen, hvis du vil.

Funktionen med høj kontrast anvendes kun på én transaktion ad gangen, dvs. at den skal aktiveres manuelt for hver korttransaktion.

Hvad er funktionen med talt indhold?

I Tyskland og Storbritannien kan du vælge at få betalingsstrømmen læst højt, når du betaler med Zettle-terminalen. Funktionen med talt indhold hjælper blinde og svagtsynede kunder med lyd for at hjælpe med orientering og trinvise anvisninger.

Når du vælger funktionen med talt indhold, bliver anvisningerne om kortbetalingen læst højt.

Din kunde skal bare trykke to gange et tilfældigt sted på skærmen for at aktivere knapperne. Knappernes navne læses højt, når kunden trækker fingeren hen over knappen (undtagen tallene på PIN-tastaturet, hvor der af sikkerhedshensyn kun bruges biplyde).

Obs! Lydfeedback understøttes i øjeblikket kun i Tyskland og Storbritannien. Der vil blive tilføjet flere lande senere.

Hvordan aktiverer jeg funktionen med talt indhold?

1. Vælg kortbetaling
  2. Tryk på øje-ikonet
  3. Der vises to funktioner: "Høj kontrast og stor tekst" og "Talt indhold"
  4. Vælg funktionen "Talt indhold"
  5. Kortbetalingen fortsætter nu i funktionen med talt indhold
  6. Din kunde får anvisninger i, hvordan de trykker eller indsætter deres kort.

Hvis kunden trykker på deres kort (og der ikke er brug for PIN-koden):

1. Betalingsprocessens forskellige trin læses op
  2. Når betalingen er godkendt/afvist, vises det på skærmen, og din kunde vil blive bedt om at aflevere enheden
  3. Vælg, hvilken kvitteringsfunktion din kunde foretrækker.

Hvis kunden skal bekræfte med sin PIN-kode:

1. Din kunde får oplæst anvisningerne om PIN-tastaturets design. Hvis de anbringer fingeren for højt på skærmen, får de at vide, at PIN-tastaturet sidder længere nede. De hører et bip, når de trækker fingeren langs hvert ciffer
  2. Vi anbefaler, at din kunde starter i et hjørne af skærmen. Det vil hjælpe dem med at gå til det rigtige tal på PIN-tastaturet. Kunden skal derefter bekræfte tallet ved at trykke to gange hvor som helst på skærmen
  3. Når alle fire cifre er indtastet, og din kunde har bekræftet med OK-knappen, bliver de ført igennem betalingsprocessen
  4. Når betalingen er godkendt eller afvist, vises den på skærmen, og din kunde vil blive bedt om at aflevere enheden
  5. Vælg, hvilken kvitteringsmulighed din kunde foretrækker

Hvordan deaktiverer jeg funktionen med talt indhold?
Hvis du annullerer betalingen, fjerner du også funktionen med talt indhold. Du kan nu genstarte transaktionen, hvis du vil. Funktionen med talt indhold anvendes kun på én transaktion ad gangen, dvs. at den skal aktiveres manuelt for hver korttransaktion.