Kom godt i gang med Zettle Terminal

Zettle Terminal er en all-in-one-løsning, hvilket betyder, at den bruger Zettle-appen og tager imod kortbetalinger, så der ikke er behov for at bruge både en telefon/tablet og en kortlæser.

Terminalen bruger Zettle Go-appen, der er præcis ligesom den, du måske allerede bruger på din telefon eller tablet i dag – men nu kan du også bruge enheden til at modtage betalinger med!

Hvis du gerne vil administrere dine produkter (uploade billeder, tilføje stregkoder osv.), kan du bruge my.zettle.com på en bærbar computer eller tablet, og dine ændringer vil automatisk blive synkroniseret med terminalen.

Kom godt i gang

Hvordan tænder jeg terminalen?
Tryk på tænd/sluk-knappen øverst på terminalen. Hvis du bruger terminalen for første gang, skal du følge instruktionerne på skærmen. Instruktionerne hjælper dig med hurtigt at konfigurere din nye enhed.

Bemærk: Under den første konfiguration af din betalingsterminal, skal du have oprettet forbindelse til et wi-fi-netværk og kan ikke bruge SIM-kortet. Det gælder kun den første konfiguration, herefter kan du udelukkende bruge SIM-kortet.

Hvordan slukker jeg for terminalen?
Tryk på tænd/sluk-knappen øverst på terminalen. Du kan se to valgmuligheder Sluk eller Genstart.

Hvordan oplader jeg min Terminal ved hjælp af kablet?

1. Sæt USB-C -kablet i opladningsporten på højre side af terminalen.
  2. Sæt USB-C-kablet i adapteren og sæt den i en stikkontakt.
  3. Batterisymbolet på statuslinjen indikerer, at din Terminal oplader.

Bemærk: Vi anbefaler at bruge det medfølgende USB-C-kabel og strømadapter, som følger med i æsken.

En fuld opladning af din Terminal tager omkring 90 minutter ved hjælp af det medfølgende opladerkabel og adapteren.

Hvordan navigerer jeg på terminalen?
Du kan bruge en række swiping-bevægelser til at navigere hurtigt rundt på terminalen.

Gå til startskærmen
Swipe op fra bunden af skærmen.

Gå tilbage
Swipe mod midten af skærmen fra enten venstre eller højre kant for at komme tilbage til den sidste side, du var inde på.

Generelle indstillinger

Hvordan ændrer jeg sproget?
Under den første konfiguration bliver du bedt om at vælge sprog. Dette kan senere ændres i terminalens indstillinger.

1. Gå til startskærmen, og tryk på Indstillinger
  2. Tryk på Generelt og derefter på Sprog

Hvordan ændrer jeg placering?
Under den første konfiguration vil du blive bedt om at vælge placering. Dette kan senere ændres i terminalens indstillinger.

1. Gå til startskærmen, og tryk på Indstillinger
  2. Tryk på Generelt og derefter på Placering

Når du ændrer placeringen, vil det automatisk påvirke dato og tid for terminalen.

Hvordan ændrer jeg tid og dato?
Tid og dato tilpasses automatisk til den valgte placering, når du konfigurerer terminalen første gang. Hvis du vil ændre tid og dato manuelt, skal du gå til Indstillinger -> Generelt og deaktivere Indstil automatisk.

Hvordan tilpasser jeg lydstyrken?

1. Gå til startskærmen, og tryk på Indstillinger
  2. Tryk på Lyd og træk skyderen, indtil du er tilfreds med lydniveauet.

Hvordan indstiller jeg lysstyrken på skærmen?

1. Gå til startskærmen, og tryk på Indstillinger
  2. Tryk på Vis og træk skyderen, indtil du er tilfreds med lysstyrken

Du kan også trække ned fra panelet øverst på skærmen for at få adgang til lysstyrke-slideren.

Certificering

Her finder du yderligere oplysninger om certificeringen af betalingsterminalen fra Zettle.