Zettles kortlæsere er udviklede til at være kompatible med alle smartphones og tablets som har Bluetooth og en internetforbindelse.

Zettle Reader 2

Denne kortlæser kræver, at du bruger Apple iOS 14 og derover eller Android 5 og derover (for optimal ydeevne på Android-enheder, anbefaler vi at køre Android 8 eller højere).

Bestil din Zettle Reader her

Zettle Reader

Denne kortlæser kræver, at du bruger Apple OS 14 og derover eller Android 5 og derover (for optimal ydeevne på Android-enheder, anbefaler vi at køre Android 8 eller højere).

Zettle Terminal

Zettle Terminal er en alt-i-ett-løsning, som betyr at den kjører Zettle Go-appen (kassasystemet) og tar imot kortbetalinger, så du trenger ikke å bruke både telefon/nettbrett og en betalingsterminal. Merk at Terminal ikke kan kobles til andre smarttelefoner eller nettbrett.

Hvad gør jeg, hvis min smartphone eller tablet ikke er kompatibel?
I det usædvanlige tilfælde at du køber en Zettle Reader, der ikke er kompatibel med din iOS- eller Android-enhed, refunderer vi det betalte beløb inden for 30 dage efter dit køb. Du kan få flere oplysninger om returnering og refundering af kortlæseren her.