iZettle Reader er udviklet til at være kompatibel med alle smartphones og tablets der har Bluetooth og internetforbindelse, med operativsystem Apple iOS 9 og derover, samt Android 4.4 og derover.

Bestil din iZettle Reader her

Hvad gør jeg, hvis min smartphone eller tablet ikke er kompatibel?
I det usædvanlige tilfælde at du køber en iZettle Reader, der ikke er kompatibel med din iOS- eller Android-enhed, refunderer vi det betalte beløb inden for 30 dage efter dit køb. Du kan få flere oplysninger om returnering og refundering af kortlæseren her.

Pro Contactless / Kortlæser Pro

Pro Contactless / Kortlæser Pro fungerer med langt de fleste smartphones og tablets der har Bluetooth og internetforbindelse, med operativsystem Apple iOS 9 og derover, samt Android 4.4 og derover.

Kortlæser Lite

Tjek denne liste for at se enheder med iOS og Android, som vi har testet og fundet kompatible med Kortlæser Lite. Hvis din enhed og version af operativsystemet ikke er på listen, kan vi desværre ikke garantere kompatibiliteten.

Hvis du vil downloade iZettle Go-appen og bruge vores tjeneste, skal du have Apple iOS 9 eller derover, eller Android 4.4 og derover.

Need more help?

Kan du ikke finde det du søger? Så er du velkommen til at kontakte os. Vores venlige supportteam sidder klar til at hjælpe dig alle hverdage mellem 9:00 og 17:00. Du kan ringe til os på 32 72 04 70.