iZettle Reader / iZettle Reader 2

iZettles kortlæsere er udviklede til at være kompatible med alle smartphones og tablets som har Bluetooth og en internetforbindelse.

• iZettle Reader 2:

Denne kortlæser kræver, at du bruger iOS 10 og derover eller Android 4.4 og derover (for optimal ydeevne på Android-enheder, anbefaler vi at køre Android 7 eller højere).

• iZettle Reader:

kræver, at du bruger Apple iOS 10 og derover eller Android 4.4 og derover.

Bestil din iZettle Reader her

Hvad gør jeg, hvis min smartphone eller tablet ikke er kompatibel?
I det usædvanlige tilfælde at du køber en iZettle Reader, der ikke er kompatibel med din iOS- eller Android-enhed, refunderer vi det betalte beløb inden for 30 dage efter dit køb. Du kan få flere oplysninger om returnering og refundering af kortlæseren her.

Pro Contactless / Kortlæser Pro

Pro Contactless / Kortlæser Pro fungerer med langt de fleste smartphones og tablets der har Bluetooth og internetforbindelse, med operativsystem Apple iOS 10 og derover, samt Android 4.4 og derover.