Tilknyt din bankkonto

For at vi kan lave udbetalinger til dig, skal du først knytte din bankkonto til din iZettle-konto. For at gøre det, skal du følge instruktionerne nedenfor:

1. Log på din konto på my.izettle.com
  2. Gå til "Indstillinger" og derefter "Bankoplysninger"
  3. Indtast dine bankoplysninger, og klik på "Gem".

Mere information:

- En bankkonto kan kun registreres hos iZettle én gang. Det vil sige at hvis du har flere iZettle-konti, skal du tilknytte en bankkonto til hver iZettle-konto.

- Virksomhedskonto: Den bankkonto som du registrerer hos os, skal være registreret i virksomhedens eller direktørens navn. Bemærk, at hvis du registrerer et aktieselskab, skal den tilknyttede bankkonto være i selskabets navn

Need more help?

Kan du ikke finde det du søger? Så er du velkommen til at kontakte os. Vores venlige supportteam sidder klar til at hjælpe dig alle hverdage mellem 9:00 og 17:00. Du kan ringe til os på 32 72 04 70.