Koble til bankkontoen din

For at vi skal kunne utbetale penger til deg, må du først koble bankkontoen din til iZettle-kontoen din.

For å gjøre dette følg instruksjonene nedenfor:

1. Logg inn på kontoen din på my.izettle.com
  2. Gå til "Innstillinger" og deretter til "Bankopplysninger"
  3. Skriv inn bankkontoopplysniger og klikk på Lagre

Mer informasjon:
- En bankkonto kan kun registreres én gang hos iZettle. Hvis du har mer enn én iZettle-konto, må det være tilkoblet forskjellige bankkontoer.

- iZettle bedriftskonto: bankkontoen du registrerte hos oss må være registrert i selskapets eller innehaverens navn. Merk at hvis du registrerer deg som et aksjeselskap, må bankkontoen være opprettet i selskapets navn.