Transaksjonsgrenser

Nedenfor kan du finne ut hvor mye penger du kan ta imot hver dag. Grensene avhenger f.eks. av metoden som brukes for verifikasjon av kortinnehaver: om kunden din skriver inn PIN, bruker magnetstripe, eller Touch ID — og om du har en privatkonto* eller bedriftskonto:

Chip og PIN (inkl. kontaktløs) eller Touch ID
Privatkonto*
10 000 kroners grense hver 24 time. Dette er også grensen per kort og transaksjon.

Bedriftskonto
5 000 000 kroners grense per 24 timer.
50 000 transaksjonsgrense per kort og transaksjon.

Chip og signatur
Privatkonto*
10 000 kroners grense hver 24 time. Dette er også grensen per kort og transaksjon.

Bedriftskonto
2 000 000 kroners grense per 24 timer.
25 000 kroners grense per kort og transaksjon.

Magnetstripe og signatur
Privatkonto*
1 000 kroners grense hver 24 time. Dette er også grensen per kort og transaksjon.

Bedriftskonto
2 000 000 kroners grense per 24 timer.
25 000 kroners grense per kort og transaksjon.