Tilbehør

Vi støtter forskjellige kvitteringsskrivere, kassaskuffer og strekkodeskannere som du kan bruke når du tar betalt med iZettle.

iZettle Reader dock

Et flott og praktisk stativ som fester iZettle Reader til disken din, mens batteriet lades.

Skaff deg dokkingstasjon her

Kvitteringsskrivere

Vi har stasjonære skrivere, som passer butikken din perfekt, samt bærbare skrivere, som du kan ta med deg når du er på farten. Skriverne er enten koblet via kabel til ruteren din og deretter trådløs til smarttelefonen eller nettbrettet, eller via Bluetooth til smarttelefonen eller nettbrettet. Merk at noen skrivere støttes kun på iOS.

Du kan også skrive ut kvitteringer ved å bruke en skriver som støtter AirPrint, hvis du har en iPhone eller iPad. Les mer om AirPrint her.

Stasjonære skrivere som støttes
  • Star TSP100III/TSP143III Bluetooth/LAN/Cable

• Star TSP650II/TSP654II Bluetooth/LAN

• Star TSP700II LAN

• Star TSP800II Bluetooth

• Epson TM-T88V LAN (kun iOS)

• Epson TM-T20II LAN (kun iOS)​

Bærbare skrivere som støttes

• Star SM-S220i (Bluetooth)

• Star SM-T300i (Bluetooth)

• Star SM-T400i (Bluetooth)

• Star SM-L200 (Bluetooth)

Skaff deg printer her

Annet​

• Star mPop (kun iOS): En stasjonær kvitteringsskriver, kassaskuff og strekkodeskanner i ett. Kobles til via Bluetooth til smarttelefonen eller nettbrettet.

Koble skriveren din til smarttelefonen eller nettbrettet ditt

1. Følg instruksjonene som følger med skriveren din for å koble den til smarttelefonen/nettbrettet.

2. Åpne iZettle Go-appen. Gå til “Innstillinger” > “Tilbehør” og velg skriveren din. For å sørge for at kvitteringsskriveren er koblet til smarttelefonen/nettbrettet, kan du skrive ut en testkvittering i iZettle Go-appens skriverinnstillinger.

Kassaskuffer

Du kan koble til en kassaskuff til skriveren hvis du har en av de følgende skriverne:

• Star TSP100LAN/TSP143LAN
  • Star TSP654IIBi
  • Star TSP654IIE

Kassaskuffer som støttes
Vi støtter kassaskuffer med standardplugg 24V og RJ-11.

• Star CB-2002

• Star CB-92II

• APG Vasario

Skaff deg printer og kassaapparat

Annet
  • DK AirCash: Koble en kassaskuff trådløst til iZettle Go-appen uten behov for en kvitteringsskriver.

• Star mPop (kun iOS): En stasjonær kvitteringsskriver, kassaskuff og strekkodeskanner i ett. Kobles til via Bluetooth til smarttelefonen eller nettbrettet.

Strekkodeskannere

Hvis produktene har strekkoder, kan du legge til kodene (ved å skanne dem) til produktbiblioteket og deretter skanne dem for å legge dem i handlevognen. Kun tilgjengelig i iOS.

Strekkodeskannere som støttes

• Socket mobile 7Ci (kun iOS): bærbar og kobles til via Bluetooth.

Skaff deg strekkode-skanner her

Annet
  • Star mPop (kun iOS): En stasjonær kvitteringsskriver, kassaskuff og strekkodeskanner i ett. Kobles til via Bluetooth til smarttelefonen eller nettbrettet.

Koble skriveren din til smarttelefonen eller nettbrettet ditt
  1. Skru på Socket mobile 7Ci.

2. Sett den i iOS-modus ved å skanne strekkoden i håndboken som fulgte med strekkodeskanneren, eller ved å skanne strekkoden nedenfor:

3. Koble skanneren via Bluetooth til smarttelefonen eller nettbrettet.

4. Åpne iZettle Go-appen, et bilde vil vises når skanneren er koblet til.