Tilbehør

Vi støtter forskjellige kvitteringsskrivere, kassaskuffer og strekkodeskannere som du kan bruke når du tar betalt med iZettle.

iZettle Dock 2

Med iZettle Dock 2 får du et elegant og praktisk stativ til å lade batteriet med, samtidig som du har iZettle Reader 2 trygt koblet til kassasystemet ditt.

iZettle Dock 2 er ikke kompatibel med originale iZettle Reader.

Skaff deg dokkingstasjon her

Kvitteringsskrivere

Vi har stasjonære skrivere, som passer butikken din perfekt, samt bærbare skrivere, som du kan ta med deg når du er på farten. Skriverne er enten koblet via kabel til ruteren din og deretter trådløs til smarttelefonen eller nettbrettet, eller via Bluetooth til smarttelefonen eller nettbrettet. Merk at noen skrivere støttes kun på iOS.

Du kan også skrive ut kvitteringer ved å bruke en skriver som støtter AirPrint, hvis du har en iPhone eller iPad. Les mer om AirPrint her.

Stasjonære skrivere som støttes

• Star TSP100III/TSP143III (Bluetooth/LAN/Cable)

• Star TSP650II/TSP654II (Bluetooth/LAN)

• Star TSP700II (LAN)

• Star TSP800II (Bluetooth)

Bærbare skrivere som støttes

• Star SM-L200 (Bluetooth)

Skaff deg printer her

Annet​

• Star mPop (kun iOS): En stasjonær kvitteringsskriver og kassaskuff. Kobles til via Bluetooth til smarttelefonen eller nettbrettet.

Koble skriveren din til smarttelefonen eller nettbrettet ditt

1. Følg instruksjonene som følger med skriveren din for å koble den til smarttelefonen/nettbrettet.
  2. Åpne iZettle Go-appen. Gå til “Innstillinger” > “Tilbehør” og velg skriveren din. For å sørge for at kvitteringsskriveren er koblet til smarttelefonen/nettbrettet, kan du skrive ut en testkvittering i iZettle Go-appens skriverinnstillinger.

Kassaskuffer

Du kan koble til en kassaskuff til skriveren hvis du har en av de følgende skriverne:

• Star TSP100LAN/TSP143LAN
  • Star TSP654IIBi
  • Star TSP654IIE

Kassaskuffer som støttes

Vi støtter kassaskuffer med standardplugg 24V og RJ-11.

• Star CB-2002

• Star CB-92II
  • APG Vasario
Skaff deg printer og kassaapparat

Annet

• Star mPop (kun iOS): En stasjonær kvitteringsskriver og kassaskuff. Kobles til via Bluetooth til smarttelefonen eller nettbrettet.

Konfigurer kassaskuffen din
Skattemyndigheten krever at kassaskuffen er lukket når et nytt salg påbegynnes. Har du kassaskuff, må du konfigure den etter dette.

1. Sørg for at kabelen er koblet til og at kassaskuffen er lukket.

2. Åpne iZettle Go-appen. Gå til “Innstillinger” > “Tilbehør” og velg “Kassaskuff ikke konfigurert”. Deretter følger du instruksene i appen.

Strekkodeskannere

Hvis produktene har strekkoder, kan du legge til kodene (ved å skanne dem) til produktbiblioteket og deretter skanne dem for å legge dem i handlevognen. Kun tilgjengelig i iOS.

Strekkodeskannere som støttes

• Socket mobile 7Ci (kun iOS): bærbar og kobles til via Bluetooth.

Skaff deg strekkode-skanner her

Annet

• Star mPop (kun iOS): En stasjonær kvitteringsskriver og kassaskuff. Kobles til via Bluetooth til smarttelefonen eller nettbrettet.

Koble skriveren din til smarttelefonen eller nettbrettet ditt

1. Skru på Socket mobile 7Ci.
  2. Sett den i iOS-modus ved å skanne strekkoden i håndboken som fulgte med strekkodeskanneren, eller ved å skanne strekkoden nedenfor:

3. Koble skanneren via Bluetooth til smarttelefonen eller nettbrettet.

4. Åpne iZettle Go-appen, et bilde vil vises når skanneren er koblet til.

Hvordan fungerer iZettle strekkodeskanner?

iZettle-appen kommer med en innebygd strekkodeskanner. Du bruker bare kameraet på smarttelefonen eller nettbrettet ditt til å skanne med.

Hvordan registrerer jeg strekkoden på produktene mine med strekkodeskanneren?

Du bruker bare bakkameraet på mobilenheten din til å skanne strekkodene.

1. Klikk på ‘Rediger’ og deretter ‘Produktinformasjon’.

2. Trykk på strekkodeskanner-ikonet ved siden av strekkodefeltet.

3. Gi iZettle tilgang til kameraet ditt. Hvis du ved en feiltakelse ikke gir tilgang, kan du gi tilgang igjen ved å gå inn i innstillingene på enheten din – iZettle-appen – kamera.

4. Når strekkodeskanner-vinduet kommer opp, rett kameraet mot produktet og sjekk at strekkoden på produktet vises i bilderammen.

5. Kameraet skanner strekkoden automatisk.

6. Når strekkoden er skannet, blir informasjonen automatisk lagt til produktinformasjonen; det gjenstår bare for deg å gi produktet et navn og legge til en pris.