Lisätarvikkeet

Tuemme useita kuittitulostimia, kassalippaita ja viivakoodinlukijoita, joita voit käyttää vastaanottaessasi maksuja iZettlellä.

iZettle Dock 2

iZettle Reader 2:lle tarkoitettu tyylikäs ja kätevä säilytys- ja latausteline, jonka voi kiinnittää tukevasti myyntitiskiin.

iZettle Dock 2 ei ole yhteensopiva iZettle Readerin ensimmäisen version kanssa.

Kuittitulostimet

Saatavilla on sekä erityisesti myymälöihin soveltuvia pöytämallisia tulostimia että mobiilitulostimia, jotka kulkevat kätevästi mukanasi paikasta toiseen. Voit liittää tulostimen kytkemällä sen kaapelin ensin reitittimeen ja muodostamalla sitten langattoman yhteyden älypuhelimeesi tai tablettiisi. Toinen vaihtoehto on muodostaa yhteys älypuhelimeen tai tablettiin Bluetoothin kautta. Huom. Tietyt tulostimet ovat tuettuja vain iOS-käyttöjärjestelmässä.

Jos käytät iPhonea tai iPadia, voit tulostaa kuitteja myös millä tahansa AirPrint-ominaisuutta tukevalla tulostimella. Lisätietoja AirPrint-tulostuksesta löydät täältä.

Tuetut pöytämalliset tulostimet

• Star TSP100III/TSP143III (Bluetooth/LAN/Cable)

• Star TSP650II/TSP654II (Bluetooth/LAN)

• Star TSP700II (LAN)

• Star TSP800II (Bluetooth)

Tuetut mobiilitulostimet

• Star SM-L200 (Bluetooth)

Hanki tulostin

Muut
  • Star mPop (vain iOS): Yhdistetty pöytämallinen kuittitulostin, kassalipas ja viivakoodinlukija. Kytkettävissä Bluetoothin kautta älypuhelimeesi tai tablettiisi.
Tulostimen kytkeminen älypuhelimeen tai tablettiin
  1. Kytke tulostin älypuhelimeesi tai tablettiisi noudattamalla tulostimen mukana toimitettuja ohjeita.
  2. Avaa iZettle Go -sovellus. Siirry kohtaan "Asetukset" > "Lisätarvikkeet" ja valitse haluamasi tulostin. Voit varmistaa, että kuittitulostin on kytketty älypuhelimeesi tai tablettiisi avaamalla iZettle Go -sovelluksen tulostinasetukset ja tulostamalla testikuitin.

Kassalippaat

Voit kytkeä tulostimeesi kassalippaan, jos tulostimesi on jokin seuraavista:

• Star TSP100LAN/TSP143LAN

• Star TSP654IIBi

• Star TSP654IIE

Tuetut kassalippaat

Tuemme 24 V:n vakioliittimellä ja RJ 11-liittimellä varustettuja kassalippaita. Seuraavat Star Micronicsin kassalipasmallit ovat tuettuja:

• Star CB-2002
  • Star CB-92II
  • APG Vasario

Hanki kassalipas

Muut

• Star mPop (vain iOS): Yhdistetty pöytämallinen kuittitulostin, kassalipas ja viivakoodinlukija. Kytkettävissä Bluetoothin kautta älypuhelimeesi tai tablettiisi.

Viivakoodinlukijat

Jos tuotteissasi on viivakoodeja, voit lisätä koodit tuotevalikoimaasi (skannaamalla ne viivakoodinlukijalla). Tämän jälkeen tuotteiden lisäys ostoskoriin onnistuu helposti skannaamalla viivakoodit. Käytettävissä vain iOS-käyttöjärjestelmässä.

Tuettu viivakoodinlukija

• Socket mobile 7Ci (vain iOS): mobiili viivakoodinlukija, joka yhdistetään Bluetoothi-yhteyden kautta.

Hanki viivakoodinlukija

Muut

• Star mPop (vain iOS): Yhdistetty pöytämallinen kuittitulostin, kassalipas ja viivakoodinlukija. Kytkettävissä Bluetoothin kautta älypuhelimeesi tai tablettiisi.

Viivakoodinlukijan yhdistäminen älypuhelimeesi tai tablettiisi

1. Käynnistä Socket mobile 7Ci.

2. Aseta se iOS-tilaan skannaamalla viivakoodi, joka löytyy viivakoodinlukijasi käyttöohjeista, tai skannaamalla alla oleva viivakoodi:

3. Kytke viivakoodinlukija Bluetooth-yhteyden kautta älypuhelimeesi tai tablettiisi.

4. Avaa iZettle Go-sovellus ja näytölle ilmestyy kuva, kun viivakoodinlukija on yhdistetty.

Mikä on viivakoodinlukija?

iZettle-sovellus sisältää viivakoodinlukijatoiminnon. Se on käytettävissä älypuhelimen tai tabletin kameralla.

Miten voin rekisteröidä tuotteideni viivakoodit viivakoodinlukijan avulla?

Viivakoodeja voi skannata vain laitteen takakameralla.

1. Klikkaa ”Muokkaa” ja sitten ”Tuotetiedot”.

2. Napauta viivakoodikentän vieressä olevaa viivakoodinlukijakuvaketta.

3. Salli iZettle-sovelluksen käyttää kameraasi. Jos vahingossa kiellät käytön, voit sallia sen uudelleen laitteen asetuksissa kohdassa ”iZettle-sovellus” > ”Kamera”.

4. Kun viivakoodinlukijan ikkuna tulee näyttöön, kohdista kamera tuotteeseen ja varmista, että viivakoodi on kehyksen kohdalla.

5. Kamera lukee viivakoodin automaattisesti.

6. Kun viivakoodi on skannattu, sen tiedot lisätään automaattisesti tuotetietoihin. Tämän jälkeen sinun tarvitsee vain nimetä tuote ja syöttää hinta.

Miten voin myydä tuotteen viivakoodinlukijan avulla?

Viivakoodeja voi skannata vain laitteen takakameralla.

1. Siirry tuotevalikoimaan.

2. Jos katselet tuotevalikoimaasi gallerianäkymän sijaan luettelonäkymässä, viivakoodinlukijakuvake näkyy sivun ylälaidassa.

3. Napauta viivakoodinlukijakuvaketta.

4. Salli iZettle-sovelluksen käyttää kameraasi. Jos vahingossa kiellät käytön, voit sallia sen uudelleen laitteen asetuksissa kohdassa ”iZettle-sovellus” > ”Kamera”.

5. Kun viivakoodinlukijan ikkuna tulee näyttöön, kohdista kamera tuotteeseen ja varmista, että viivakoodi on kehyksen kohdalla.

6. Kamera lukee viivakoodin automaattisesti ja lisää tuotteen ostoskoriin.