Tillbehör

Komplettera din iZettle Reader och vår app med kvittoskrivarekassalådor och streckkodsläsare och bygg det kassasystem just ditt företag behöver.

iZettle Dock 2

Ett snyggt och praktiskt ställ håller din iZettle Reader 2 tryggt på plats vid kassan samtidigt som det laddar batteriet.

iZettle Reader Dock 2 är inte kompatibel med den första versionen av iZettle Reader.

Köp en Dock 2

Kvittoskrivare

Vi erbjuder såväl stationära som portabla kvittoskrivare för dig som behöver en mer flexibel lösning. Skrivarna ansluts antingen med kabel till din router och sedan trådlöst till din smartphone eller tablet, eller direkt via Bluetooth. Observera att vissa skrivare bara fungerar med iOS-enheter.

Om du har en iPhone eller iPad kan du skriva ut kvitton på alla skrivare som stöder AirPrint. Läs mer om AirPrint här.

Vi stöder följande stationära skrivare:
  • Star TSP100III/TSP143III (Bluetooth/LAN/Cable)

• Star TSP650II/TSP654II (Bluetooth/LAN)

• Star TSP700II (LAN)

• Star TSP800II (Bluetooth).

Vi stöder följande portabla skrivare:
  • Star SM-L200 (Bluetooth).

Övriga:
  • Star mPop (bara iOS): stationär kvittoskrivare och kassalåda i ett som du ansluter till din smartphone eller tablet via Bluetooth.

Köp en kvittoskrivare

Gör så här för att komma igång med din kvittoskrivare:
  1. Följ skrivarens instruktioner för att ansluta den till din smartphone eller tablet.
  2. Öppna iZettle Go-appen. Gå till “Inställningar” och sen “Tillbehör”, och välj den skrivare du vill ansluta. Under skrivarinställningarna kan du skriva ut ett testkvitto för att kontrollera att skrivaren är korrekt ansluten.

Kassalådor

Du kan ansluta en kassalåda till din skrivare om du har någon av dessa skrivare:
  • Star TSP100LAN/TSP143LAN
  • Star TSP654IIBi.

Kompatibla kassalådor
Vi stödjer kassalådor med standardkontakt (24 V och RJ11):
  • Star CB-2002
  • Star CB-92II
  • APG Vasario.

Köp en kassalåda

Övriga:
  • Star mPop (endast iOS): stationär kvittoskrivare och kassalåda i ett som ansluts till din smartphone eller tablet via Bluetooth.

Streckkodsläsare

Om du säljer produkter med streckkoder kan du lägga in streckkoderna i produktbiblioteket (genom att scanna dem) och sedan enkelt scanna dem för att lägga till dem i varukorgen.

Obs! Funktionen är för närvarande endast tillgänglig på iOS.

Vi har stöd för följande streckkodsläsare:
  • Socket mobile 7Ci (endast iOS): portabel läsare som ansluts via Bluetooth.

Köp en streckkodsläsare

Anslut streckkodsläsaren till din smartphone eller tablet:
  1. Sätt på din Socket mobile 7Ci.
  2. Sätt den i iOS-läge genom att scanna streckkoden i manualen som följde med streckkodsläsaren, eller genom att scanna följande kod:
  3. Anslut streckkodsläsaren via Bluetooth till din smartphone eller tablet.
  4. Öppna iZettle Go-appen. En bild visas när streckkodsläsaren är ansluten.

Vad är iZettles streckkodsläsare?

Din iZettle-app har en inbyggd streckkodsläsare. Allt du behöver för att använda läsaren är kameran i din smartphone eller surfplatta.

Hur registrerar jag mina produkters streckkoder med streckkodsläsaren?

När du skannar streckkoder kan du endast använda kameran på baksidan av enheten. Gör så här:

1. Gå till produktbiblioteket och tryck på "Redigera".
  2. Välj produkten du vill lägga till streckkoden till, eller tryck på plussymbolen för att skapa en ny produkt.
  3. Tryck på streckkodssymbolen intill streckkodsfältet.
  4. Ge iZettle Go-appen åtkomst till din kamera. Du kan alltid ge åtkomst i efterhand via inställningarna för din smartphone/surfplatta.
  5. När streckkodsläsarens kamera startas fokuserar du på produkten och ser till att hela produktens streckkod får plats på skärmen.
  6. Din kamera skannar nu streckkoden automatiskt.
  7. När streckkoden har skannats läggs informationen automatiskt till i dina produktuppgifter. , så allt du behöver göra är att ange namn och lägga till pris.

Hur säljer jag en produkt med min streckkodsläsare?

När du skannar streckkoder kan du endast använda kameran på baksidan av enheten. Gör så här:

1. Gå till ditt produktbibliotek.
  2. Dra skärmen åt vänster för att visa produktbiblioteket som lista (istället för som galleri). Nu bör du se streckkodssymbolen uppe till höger.
  3. Tryck på streckkodssymbolen.
  4. Ge iZettle Go-appen åtkomst till din kamera. Du kan alltid ge åtkomst i efterhand via inställningarna för din smartphone/surfplatta.
  5. När streckkodsläsarens kamera startas fokuserar du på produkten och ser till att hela produktens streckkod får plats på skärmen.
  6. Din kamera skannar nu automatiskt streckkoden och lägger till produkten i varukorgen.
  7. Genomför köpet som vanligt. Klart!