Tillbehör

iZettle stödjer flera olika kvittoskrivare, kassalådor och streckkodsläsare som du kan använda när du tar emot betalningar.

Kvittoskrivare

Vi stödjer stationära kvittoskrivare för dig som har butik, och portabla kvittoskrivare för dig som behöver en mer flexibel lösning. Skrivarna kopplar du antingen med kabel till din router och sedan trådlöst till din smartphone eller tablet, eller direkt via Bluetooth. Observera att vissa skrivare bara fungerar med iOS-enheter.

Om du har en iPhone eller iPad kan du skriva ut kvitton på alla skrivare som stöder AirPrint. Läs mer om AirPrint här.

Stationära skrivare som fungerar med iZettle
  • Star TSP100LAN/TSP143LAN (LAN)
  • Star TSP654II/TSP650 (LAN eller Bluetooth)
  • Star TSP700II - bara iOS
  • Star TSP800II - bara iOS
  • Epson TM-T88V (LAN) - bara iOS
  • Epson TM-T20II (LAN) - bara iOS

Bärbara skrivare som fungerar med iZettle
  • Star SM-S220i (Bluetooth)
  • Star SM-T300i (Bluetooth)
  • Star SM-T400i (Bluetooth)
  • Star SM-L200 (Bluetooth)
Skaffa skrivare här

Övriga
  • Star mPop (bara iOS): stationär kvittoskrivare, kassalåda och streckkodsläsare i ett som du ansluter till din smartphone eller tablet via Bluetooth.

Anslut skrivaren till din smartphone eller tablet
  1. Följ skrivarens instruktioner för att ansluta den till din smartphone eller tablet.
  2. Öppna iZettle-appen. Gå till “Inställningar” och sen “Tillbehör”, och välj den skrivare du vill ansluta. Under skrivarinställningarna kan du skriva ut ett testkvitto för att kontrollera att skrivaren är korrekt ansluten.

Kassalådor

Du kan ansluta en kassalåda till din skrivare om du har någon av de här modellerna:
  • Star TSP100LAN/TSP143LAN
  • Star TSP654IIBi
Kassalådor som fungerar med iZettle
Vi stödjer kassalådor med standarkontakterna 24V och RJ-11. Nedan är några kassalådor från Star Micronics som fungerar med vår app:
  • Star CB-2002
  • Star CB-92II
Skaffa kassalåda här

Övriga
  • DK AirCash: Gör att du kan ansluta kassalådan trådlöst direkt till appen, utan att behöva ha en kvittoskrivare.
  • Star mPop (bara iOS): stationär kvittoskrivare, kassalåda och streckkodsläsare i ett som du ansluter till din smartphone eller tablet via Bluetooth.

Streckkodsläsare

Om du säljer produkter med streckkoder kan du lägga in streckkoderna i produktbiblioteket (genom att scanna dem) och sedan enkelt scanna dem för att lägga till dem i varukorgen. Observera att det för närvarande bara är tillgängligt på iOS.

Streckkodsläsare som fungerar med iZettle
  • Socket mobile 7Ci (bara iOS): bärbar och ansluts via Bluetooth.
Skaffa streckkodsläsare här

Övriga
  • Star mPop (bara iOS): stationär kvittoskrivare, kassalåda och streckkodsläsare i ett som du ansluter till din smartphone eller tablet via Bluetooth.

Anslut streckkodsläsaren till din smartphone eller tablet
  1. Sätt på din Socket mobile 7Ci.
  2. Försett den i iOS-mode genom att scanna streckkoden i manualen som följde med streckkodsläsaren, eller genom att scanna följande kod:
  3. Anslut streckkodsläsaren via Bluetooth till din smartphone eller tablet.
  4. Öppna appen, och när en bild dyker upp är streckkodsläsaren ansluten.