Hårdvara och tillbehör som stöds

Vi stödjer en rad praktiska tillbehör, som dockningsstation, kvittoskrivare, kassalådor och streckkodsläsare som du kan använda när du tar emot betalningar med Zettle. Du känner ditt företag bäst. Mixa och matcha produkter för att skapa din egen unika kassasystemslösning.

Så här ansluter du allt

Zettle Reader 2 använder Bluetooth för att ansluta till din smartphone eller surfplatta och Zettle-terminalen ansluts direkt till ditt wifi-nätverk – eller via 3G/4G med det förinstallerade SIM-kortet.

Många kompatibla tillbehör kan ansluta till dina Zettle-enheter på olika sätt, bland annat med wifi, Bluetooth, USB och Apple Lightning. Om du vill lägga till trådlösa tillbehör till din konfiguration, tänk då på att de måste använda samma nätverk som dina Zettle-enheter.

Flera smartphones, surfplattor och Zettle Terminal kan anslutas till en kvittoskrivare som stöds och som använder samma nätverk. Du kan också ansluta skrivaren till en kompatibel kassalåda.

Varje smartphone, surfplatta eller Zettle Terminal kan anslutas till två skrivare samtidigt – ett plus om du använder både kvittoskrivare och köksskrivare.

Bra att veta:
Flera samtidiga Bluetooth-anslutningar på samma smartphone eller surfplatta kan påverka enhetens prestanda när du tar emot betalningar. Det innebär till exempel att om du använder Bluetooth för att ansluta en Zettle Reader, kvittoskrivare och en Bluetooth-högtalare som strömmar musik kan transaktionstiderna bli längre eller så kan anslutningarna tappas lättare.

Zettles dockningsstationer

Vill du ladda batteriet på din Zettle-enhet och placera den på en bänk eller i kassan? Vi erbjuder dockningsstationer som laddar din Zettle Reader eller Terminal och underlättar för dina kunder.

Enhet

Kompatibel dockningsstation

Zettle Reader

Dockningsstation för V1 Reader

Zettle Reader 2

Dockningsstation för V2 Reader

Zettle Terminal

Terminalskrivare och dockningsstation

Besök Zettle webshop för att skaffa en kompatibel dockningsstation

Zettle surfplatteställ

Zettles nya surfplatteställ är utformat så att både du och dina kunder får smidigast möjliga kassaupplevelse. Det går att rotera och luta så att det passar olika möbler och höjder – du kan till och med skruva fast det och få en ren och professionell kassa.

Zettle surfplatteställ (2023)

Optimerat för

Apple* iPad 8:e gen (2020)

Apple iPad 9:e gen (2021)

Apple iPad Air 4:e gen (2020)

Apple iPad Air 5:e gen (2022)

Kan jag använda en annan surfplatta än de iPad-modeller som anges?

Ja, förutsatt att surfplattans bredd och höjd inte avviker för mycket från iPad-modellerna som stället är optimerat för.

Mer information om hur du kommer igång med ditt surfplatteställ finns i denna hjälpartikel.

Du kan köpa ett surfplatteställ i Zettles nätbutik.

Kompatibla kvittoskrivare

Du kan välja bland kompatibla stationära skrivare, som passar perfekt för kassan, samt bärbara skrivare som du kan ta med dig när du är på språng. Det finns olika typer av skrivare, exempelvis termiska skrivare, som passar för daglig bruk, och bläckskrivare, som fungerar bättre på varma platser som kök.

Observera att vissa skrivare bara stöds i iOS. Om du har en iPhone eller iPad kan du även skriva ut kvitton med vilken skrivare som helst som har stöd för AirPrint.* Läs mer om AirPrint här.

Typ

Varumärke och modell

Anslutningstyper

Fungerar med

iOS

Android

Zettle Terminal

Kassalåda

Stationär

Epson TM-M30III

LAN, Bluetooth, USB, Lightning

(Wi-Fi via Wireless LAN)

Stationär

Star mC-Print 3 MCP-31LB
(Zettle Plus-skrivare)

LAN, Bluetooth, USB, Lightning

Stationär

Star mC-Print 2 MCP-21LB
(Zettle standardskrivare)

LAN, Bluetooth, USB, Lightning

Stationär

Star TSP143III

Lightning

x

x

Stationär

Star TSP143iv

LAN

Stationär

Star TSP143iv

USB-C

x

x

Mobil

Epson TM-P20II

Bluetooth

x

x

Mobil

Star SM-L200

Bluetooth

x

x

Annan

Star mPOP

Bluetooth

x

x

Ansluta skrivaren till en smartphone eller surfplatta

1. Följ anvisningarna som medföljer skrivaren om du vill ansluta den till din smarttelefon eller surfplatta.
    Om du har en Zettle Terminal ska både den stationära skrivaren och terminalen vara anslutna till samma nätverk.
  2. Öppna Zettles kassasystemsapp. Gå till Inställningar > Tillbehör och välj din skrivare. För att säkerställa att kvittoskrivaren är korrekt ansluten kan du skriva ut ett testkvitto via kvittoinställningarna i appen.

Utskrift av kvitton med Zettle Terminal Printer och Dock

Vi säljer en separat skrivare till Zettle Terminal som du kan koppla ihop för att skriva ut kvitton var du än befinner dig. Läs mer om att skriva ut kvitton med Zettle Terminal.

Skaffa din kvittoskrivare i Zettles webbshop

Kompatibla kassalådor

Om du har en kompatibel kvittoskrivare kan du även ansluta en kompatibel kassalåda som öppnas automatiskt.

Varumärke och modell

Anslutningstyper
(via skrivare som stöds)

Fungerar med

iOS

Android

Zettle Terminal

Kompakt kassalåda
APG EKD330-BLK

RJ-11

Kompakt kassalåda
APG ECD330-WHT-P

RJ-11

Star mPOP

RJ-11

x

Besök webbshopen och välj en kompatibel kassalåda

Kompatibla streckkodsläsare

Streckkoder är unika identifierare för varje produkt. De kallas ofta UPC- eller EAN-koder. Du kan ansluta din streckkodsläsare direkt till din smartphone eller surfplatta eller skanna koder med enhetens inbyggda kamera tillsammans med Zettle-appen.

Om du skannar streckkoder i Zettle-appen (efter att du har lagt till UPC/EAN-koden i produktinformationen) kan du snabbt registrera varor utan att behöva bläddra igenom produktbiblioteket.

Varumärke och modell

Anslutningstyper

Fungerar med

iOS

Android

Zettle Terminal

Socket Mobile S700

Bluetooth

x

x

Zettle Terminal
med streckkodsläsare

Inbyggd

x

x

Enheter med
inbyggd kamera

Inbyggd

x

Skaffa din streckkodsläsare i vår webbshop

Använd din smartphone eller surfplatta som streckkodsläsare

Du kan snabba upp både betalningar och dagliga rutiner genom att använda din smartphone eller surfplatta som streckkodsläsare tillsammans med Zettle-appen. Zettle Terminal finns även i en version med inbyggd streckkodsläsare.

Läs mer om att skanna streckkoder med kameran på din enhet eller läs mer om Zettle Terminals inbyggda streckkodsskanner.

*Apple, iPhone och AirPrint är varumärken som tillhör Apple Inc. och som är registrerade i USA och andra länder och regioner.