Integrera med Visma eEkonomi

Vad är Visma eEkonomi?

Visma eEkonomi är ett webbaserat ekonomiprogram som gör bokföringen lättare än någonsin. Du har alltid tillgång till din företagsdata, oavsett var du befinner dig. Med bankintegration får du automatiskt filöverföring och avstämning mot banken, och du kan arbeta i Visma eEkonomi från mobilen. All data lagras säkert och uppdateras automatiskt. Mer än 65 000 företag i Europa använder Visma eEkonomi.

Hur fungerar integrationen med iZettle?

Integrationen importerar din försäljning till Visma eEkonomi från ditt iZettle-konto dagligen. Integrationen är enkel att starta och när du har kopplat ditt iZettle-konto till programmet hämtar Visma eEkonomi automatiskt dina försäljninguppgifter och bokför dem på de bokföringskonton du valt.

Vad behöver jag göra för att komma igång?

För att aktivera integrationen behöver du ett konto hos Visma eEkonomi och iZettle. Aktiveringen sker sedan inne i Visma eEkonomi. Läs mer här.