Integrera med Visma eEkonomi

Vad är Visma eEkonomi?

Visma eEkonomi är ett webbaserat ekonomiprogram som gör bokföringen lättare än någonsin. Med bankintegration får du automatisk filöverföring och avstämning mot banken. Du kan dessutom arbeta i Visma eEkonomi från mobilen, och har alltid tillgång till dina företagsdata, oavsett var du befinner dig. Alla data lagras säkert och uppdateras automatiskt. Fler än 110 000 företag i Europa använder Visma eEkonomi.

Hur fungerar integrationen med iZettle?

Integrationen importerar dagligen din försäljning till Visma eEkonomi från ditt iZettle-konto. Integrationen är enkel att starta och när du har kopplat ditt iZettle-konto till programmet hämtar Visma eEkonomi automatiskt dina försäljninguppgifter och bokför dem på de bokföringskonton du valt.

Vad behöver jag göra för att komma igång?

För att aktivera integrationen behöver du ett konto hos Visma eEkonomi och iZettle. Aktiveringen sker sedan inne i Visma eEkonomi. Läs mer här.