Endre e-postadresse og kontoinnstillinger

my.izettle.com kan du endre kontoinnstillinger, slik som e-postadresse, passord og profilbilde.

Logg deg inn på kontoen på izettle.com, klikk på navnet ditt øverst i menyen og velg ”Innstillinger”, deretter ”Kontoinnstillinger”.

NB! Sørg for at e-postadressen din er oppdatert, siden vi bruker denne til å kontakte deg. Du må kunne sende og motta e-poster fra denne adressen, dvs. ikke bruk et alias.
Hvis du har glemt passordet, gå til innlogging på izettle.com, eller åpne iZettle Go-appen, og klikk på ”Glemt passord?”. Følg deretter instruksjonene for å tilbakestille passordet.

Les mer om oppdatering av kontodetaljene.

Retningslinjer for passordet ditt
- Del aldri passordet ditt med noen.
- Bruk aldri samme passord for mer enn én konto.
- Endre passordet ditt ofte, minst én gang hver tredje måned.
- Hvis du tror at passordet ditt er på avveie, sørg for at du endrer det så snart som mulig.
- Når du bruker offentlige datamaskiner, sørg for å logge ut og lukke nettleseren etterpå.